2777
2789
عنوان

وای اینستا....😑😑😰😰😩😩😩😩😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 85 پست
باشه پليس فتا يه دزد نميتونه بگيره چه برسه به اوني كه اونورآبه😂

مگه اینا اون ور آبن؟؟

(( اینستا ندارم ک میپرسم ))

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اینا اون ور آبن؟؟ (( اینستا ندارم ک میپرسم ))

آره بابا اكثرا اونور آبن

مثه وحيد خز و اون دختر افغانيه و اينا

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
آره بابا اكثرا اونور آبن مثه وحيد خز و اون دختر افغانيه و اينا

خدا آخر و عاقبت مونو ختم بخعیر کنه مادر ☺️☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
آخه ماشالله طالبم دارن من بعضیاشونو که میبینم مثلا اقاهه عکس پروفایلش زن و بچه شه اومده زیرش کامنت ب ...

وای وای منم دیدم... تو پیجش کلی قربون صدقه بچه اش رفته.. بعد زیر عکس دخترها چه حرفها که نزده...

خیلی کثیفن اه اه

حرفتو بصورت ناشناس بهم بگو. https://harfeto.timefriend.net/17124006419150

جدیدا که غیرت بی غیرت..😷

مرده عکس وفیلم دوس دختریا حتی زنشو...میذاره...

بعدبا لباسای لختی وافتضاح ..خیلی شیک ومجلسی زنشواندامشو..به نمایش عموم در میاره...😳

و شکرخدا هم یسری از نرها ازخجالتشون درمیان باکامنتای .....

واقعآ خیلی چندشن افتخاشونم اینه ژل لب و پروتز سینه و باس ن یعنی خودشونو کردند دو تا ممه ک دست و پا دراورده 

فیلم گذاشتن از خودشون یهو میبینی دو تادبادکنک تو تصویره عق عملیای فیک اینا پیر بشن چ شکلی میشن با این عملها

یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
واقعآ خیلی چندشن افتخاشونم اینه ژل لب و پروتز سینه و باس ن یعنی خودشونو کردند دو تا ممه ک دست و پا د ...

وای وای اون دویست کیلوییه که موهاشو زرد میکنه تو ترکیه هستش

میگفت به اسم من ازتون ش ارژ ایرانسل میتیغن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷