2777
2789
عنوان

وای اینستا....😑😑😰😰😩😩😩😩😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 85 پست

اسم نمیبرم..اما انقدر دخترای عادی بدون ذره ای استعدادیاهنری...فقط باعملای زیبایی هی فرتوفرت عکس وفیلم میذارن فالوراشونم بالاست...!!!

لایکشونم میکنن😲

بالب ولوچه کج کردنوماچ فرستادن...

باسوتین دکلته بستنو...نشون دادن سینه وباسن...باعکس گرفتن اززاویه های مختلف ک فقط جنبه جنسی  داره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنون که دارید پیج این ندا یاسی احمقو تبلیغ میکنید همین مونده تعداد فالووراش زیاد شه...لآقل اسم ...

نمیدونستم باوووو

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
پليس فتا مامور رسيدگي به فحشا نيس كه تخلفات اينترنتي فقط مثه دزدي 

پلیس فتا

کلا مامور رسیدگی ب همه جرایم اینترنتی ست

و آنچه مخالف قوانین مملکتی ست

ک  از طریق فضای مجازی در حال نشر میباشد ☺️☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اینارو حتما سرچ کردین ک براتون میاره دیگه 😁😁

نه عمومی چیزاییه که فالوورای شما فالو کردن و دنبالشون میکنن

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻
پلیس فتا کلا مامور رسیدگی ب همه جرایم اینترنتی ست و آنچه مخالف قوانین مملکتی ست ک  از طریق ف ...

باشه پليس فتا يه دزد نميتونه بگيره چه برسه به اوني كه اونورآبه😂

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔