2777
2789
عنوان

وای اینستا....😑😑😰😰😩😩😩😩😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 85 پست
پلیس فتا یم آرزوست ....

پليس فتا مامور رسيدگي به فحشا نيس كه

تخلفات اينترنتي فقط مثه دزدي 

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
جمعیت این فاحشه ها خیلی زیاد شده متاسفانه. کاش میشد مسولین ی همچین ادماییو با اتش زدن به سزای اعمال ...

مگه هیتلر هنوز جز مسئولینه که آدم سوزی بکنه.خانوم عزیز ایشون دوست داره فاحشه باشه.شما نباش.هرکسی زندگی خودشو داره

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونکه رد داده کلن:/

یبار زد در ک...و ....نش جلو دوربین

انقد مووو داااااشتتتت

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
منم پاک میکنم کلا . وای اعصابم بهم ریخت. اگه یکی بیاد حرف از حجاب بزنه با رکیک ترین حرفا میکوبنش...خ ...

بابا در مورد اینا اصلا بی حجاب و حجاب صدق نمیکنه اینا بدحجابن ... اصلا بحث مقوله حجاب نیست در مورد اونا

تو قسمت عمومیش با خانواده نمیشه رفت😂😂😂😂😂 من ک ی هفته نصب کردم دیدم خانمان سوزه پاکش کردم هم ا ...

از لحاظ مادی که نگو من هفته ای ۱۳ هزار تومن بسته میزدم دیدم نمیشه پاک کردم

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻

واقعا افتضاحه

تو هر پيجي ميري حتي پيج هنرمندا حتي پيج اموزشي يا هنري هرپيجي كه ميري كامنتا افتضاحهههه فقط روسپي هايي كه باخيال راحت شماره هاشونو گذاشتن و دارن كاسبي ميكنن و يا تبليغ پيجاي مزخرف 

جالبه كه دست بچه هاي ١٢-١٣ساله هم گوشي هاي هوشمند هست و راحت به اين چيزا دسترسي دارن

همسرم دنياى من👫
خخخخخخخ خیلی افتضاحه.کاش میشد اونیی ک بی حجابنو سرخ کرد و بندازن تو اعماق دریا یا جسداشونو از بالای ...

لا اكراه في الدين 

كسي كه بي حجابه به ما مربوط نميشه  نه اصلاحش نه تنبيهش همونقدر كه شما شيوه ي زندگي اونو دوست نداري اونم شيوه ي شما رو دوست نداره بحث ما سره كارايي هست كه ناشئ از بي فرهنگيه

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب

آخه ماشالله طالبم دارن من بعضیاشونو که میبینم مثلا اقاهه عکس پروفایلش زن و بچه شه اومده زیرش کامنت بد گذاشته واقعا ایرانیا شور هرچیزی رو درمیارن کاش یه روزیم برسه ماهم فرهنگ استفاده از دنیای مجازی رو یاد بگیریم

منم یه مدت نصب کردم خیلی مزخرفه یعنی مزخرفیتش بیشتر از فایده شه. هم اینترنتو خیلی میخوره هم خیلی باعث چشم و هم چشمی و فخر فروشی میشه هم چیزای افتضاح داره

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

خیلی ممنون که دارید پیج این ندا یاسی احمقو تبلیغ میکنید همین مونده تعداد فالووراش زیاد شه...لآقل اسم نیارید بابا اینا دنبال همینن که شهرت پیدا کنن وگرنه آدم عاقل و خانواده دار از این غلطا نمیکنه

گر نگهـــــدار من آنست که من میدانم    شیشـــــہ را در بغل سنگ نگـــــہ میدارد
نزن بابا میره تو عمومیش ... 

من اینستا ندارم شکر خدا تو یوتیوب دیدم

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷