2777
2789
عنوان

ادرار قهوه ای لطفا بیاید

89 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من چند روزیه ادرارم قهوه ای رنگه 

یعنی هپاتیت دارم؟

۵ ماه پیش رفته بودم چکاپ که کبدم رو سونو کردن مشکلی نبود

ولی آنزیم کبد نرفتم دیروز هم دلپیچه و اسهال استفراغ داشتم

احتمالا فردا برم دکتر تجربه ای دارید بگید نگرانم 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

قرار نیست پریود بشی؟ کلیه ات مشکلی نداره؟‌معمولا وفتی سنگ دفع میکنی اینطور میشه ادم تا چند روز

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست پریود بشی؟ کلیه ات مشکلی نداره؟‌معمولا وفتی سنگ دفع میکنی اینطور میشه ادم تا چند روز

نه ۱۰ روزی مونده به پری 

آخه سنگ باشه شکمم درد میکنه من درد ندارم 

کلیه م نمیدونم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
نه ۱۰ روزی مونده به پری آخه سنگ باشه شکمم درد میکنه من درد ندارم کلیه م نمیدونم

نه منم یه بار اینطور شدم بدون هیچ علایم دیگه ای.و دکتر گفت احتمالا دفع سنگ بوده و رفع شده دیگه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

داروی خاصی نخوردی ؟ سنگ صفرا نداری؟ یه سر برو اورژانس سریع آزمایش میگیرن از نگرانی درمیای

نه والا هیچی

دیروز واسه دل درد و استفراغ رفتم سرم نوشت 

اما بهش گفتم که اینجوری میشم گفت آزمایش مینویسم که ننوشته بود منم گفتم شاید درست نشون نمیده واسه همین ننوشت فردا میخوام برم متخصص

دیروز هم سرم چند لیوان آب و چایی خوردم ولی بازم 

ادرار کم میرم

نه منم یه بار اینطور شدم بدون هیچ علایم دیگه ای.و دکتر گفت احتمالا دفع سنگ بوده و رفع شده دیگه

من کم دستشویی میرم قبلا یه لیوان آب میخوردم چندبار میرفتم

دیروز هم سرم چند لیوان خاکشیر و آب و چایی به زور دو بار رفتم 

مترونیدازول نخوردی؟؟یسری داروهارنگ ادرار رو تیره یا اجری رنگ میکنه

نه هیچ دارویی نخوردم فقط چند روز پیش شیر و دارچین خوردم 

داروی خاصی نخوردی ؟ سنگ صفرا نداری؟ یه سر برو اورژانس سریع آزمایش میگیرن از نگرانی درمیای

سنگ ندارم

سنگ ندارم

منم نداشتم و تشخیص دکتر ابن بود که سنگریره دفع سده.

بازم باید بری دکتر تا خیالت راحتشه

منم نداشتم و تشخیص دکتر ابن بود که سنگریره دفع سده.بازم باید بری دکتر تا خیالت راحتشه

باشه فردا میرم

میگن آخه علت این رنگ ادرار هپاتیته

نه هیچ دارویی نخوردم فقط چند روز پیش شیر و دارچین خوردم

ن ربطی نداره

نگران نباش

چیز وحشتناکی نیست

دکتر برو

حل میشه🩵

نهایتا اوره ات رفته باشه بالا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ن ربطی ندارهنگران نباشچیز وحشتناکی نیستدکتر بروحل میشه🩵نهایتا اوره ات رفته باشه بالا

میگن علت اون رنگ ادار هپاتیته