2777
2789
عنوان

به وقت درس😍🥰📚 📖

433 بازدید | 23 پست

وقتی این وقت روز کل اعضای خونواده خوابیدن و استراحت میکنن ولی تو بیدار میمونی تا درس بخونی و به ارزوهات نزدیک تر شی...👌📖📚😍

شما در چه حالید؟

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه روزایی دوست داشتی تفریح کنی ولی نکردی

دوست داشتی یک ساعت بیشتر بخوابی ولی نخوابیدی

دوست داشتی به جای هزینه واسه کتاب لوازم آرایشی و لباس و ... بخری ولی نخریدی

دوست داشتی بدون دغدغه چندین روز بری سفر ولی نرفتی

حتی هروقت میخواستی گریه کنی

سریع اشکاتو پاک میکردی و ادامه میدی

چون وقت گریه کردنم نبود

09219246251مشاوره و برنامه ریزی تخصصی  دبیرستان وکنکور و آزمون های استخدامی خانم شمس