powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 14890 عنوان بچه ها شما اگه پسرتون اینجوری بود چه رفتاری میکردید 291 بازدید | 23 پست میخواست گواهینامه بگیره قول داد الافی نره و دنبال دوست و رفیق نره و بره سرکارالان میگه کارا خوابیده برم یکم بگردم کامل مشخصه میخواد دوباره بره دنبال رفیق بازی خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤ 1404/04/28 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_محمدحسین_فاطمه عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 5397 خدا صبرت بده تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 14890 خدا صبرت بده بخدا ی سیاستی داره با دروغ کاراشو میبره جلو خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤
sasanee عضویت: 1404/04/08 تعداد پست: 161 میخواد خلافی برهبزن زیر چشو چالش ( «فهمیدن ساختار یک اتم برای من ساده تر از درک های راز های قلب یک زن است» داداشمون آلبرت)
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 14890 میخواد خلافی برهبزن زیر چشو چالش مادرش انقدر سادس نفهمید منظورشو خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4654 خب چی میشه یکم دنبال دوست و تفریح باشه؟ مگه برده گرفتین؟جوونه خب 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖
الیناودیمن عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 1914 خب چی میشه یکم دنبال دوست و تفریح باشه؟ مگه برده گرفتین؟جوونه خب اول کار کنه بعد در وقت اضافه بره با دوست اونم دوست خوب نه کسی که باهاش مشروب بخوره و سیگار بکشه
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 14890 خب چی میشه یکم دنبال دوست و تفریح باشه؟ مگه برده گرفتین؟جوونه خب نباید سر کار بره ؟الاف خوبه؟ خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 14890 اول کار کنه بعد در وقت اضافه بره با دوست اونم دوست خوب نه کسی که باهاش مشروب بخوره و سیگار بکشه دقیقا خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4654 اول کار کنه بعد در وقت اضافه بره با دوست اونم دوست خوب نه کسی که باهاش مشروب بخوره و سیگار بکشه از کجا فهمیدی اینا رو؟؟؟😒مشروب و سیگار 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4654 نباید سر کار بره ؟الاف خوبه؟ خب حالا دو روزم سرکار نره یعنی خلافکارشد و رفت؟ جوونه تفریح میکنه.ازدواج نکرده که زن و بچه نداره که مسئولیت زیادی ازس میخواین.چند سالشه مگه؟ 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 14890 از کجا فهمیدی اینا رو؟؟؟😒مشروب و سیگار من خودم دوستشو میشناسم باهاش میگه بهم زده ولی در ارتباطه هم مشروب میخوره هم سیگار میکشه خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 14890 خب حالا دو روزم سرکار نره یعنی خلافکارشد و رفت؟ جوونه تفریح میکنه.ازدواج نکرده که زن و بچه نداره که ... بابا کلا تو عمرش ی روزم سرکار نرفته ۲۴سالشه و پسره خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 4654 بابا کلا تو عمرش ی روزم سرکار نرفته ۲۴سالشه و پسره خب من فکر کردم همیشه سرکاره حالا چند روز خواسته با دوستاش بره تفریح.خب اگه اینجوریه که حق با شماس.درسش چی؟ 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖
powergirlz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 14890 خب من فکر کردم همیشه سرکاره حالا چند روز خواسته با دوستاش بره تفریح.خب اگه اینجوریه که حق با شماس.در ... نه بابا کلا بیکاره خاک بر سر. دانشجوعه خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤