2777
2789
عنوان

بیایید کمکم کنید لطفا

90 بازدید | 16 پست

حالم خوب نیست تو رو خدا خواهرانه منو راهنمایی کنید همتون. ۶ ساله تو رابطه ی اشتباهی ام . خانوادم کاملا مخالفن و جواب رد دادن به خواستگاری طرف از من و سه ساله راضی نشدن و باتوجه به شرایط خونه و شناختی که خودم دارم راضی نمیشن. رابطه ما مجازی بود در کل حضوری فقط سه بار همو دیدیم. من بعد از اون همه جنگیدن و آبروریزی و دعوا به این نتیجه رسیدم که اره مناسب هم نیستیم طرف آدم بدی نیست اما بهم نمی‌خوریم سه ساله می‌خوام کات کنم هربار نمیزارع یا گریه می‌کنه یا جوری حرف میزنه که واقعا عذاب وجدان میگیرم و دام میسوزه 😭 از یک طرف خودم زندگی سختی دارم میگذرونم و همه جوره تحت فشارم . این تابستون واقعا تصمیم نهایی رو گرفتم که کات کنم الان اومده میگه دوماه دیگ فرصت بده تا بیام دوباره خواستگاری البته می‌دونم ک نمیتونه چون خانواده من اجازه خواستگاری نمی‌دن و خودمم دیگ سرد شدم و نمی‌خوام ازدواج کنم باهاش چون مجازی بود بعد ۴ سال ب اون شناخت عمیق رسیدم. ( ۲۰ ساعت فاصله داریم ، ۴ سال کوچیکتره ۲۲ سالشه، فرهنگ خیلیییی متفاوت، و از لحاظ چهره و ظاهری هم کاملا خانواده متفاوتن ، شغل ندارع و دیپلمه، کل سرمایه هم ۵۰ میلیون فقط داره) که اینا برا خانوادم مهم بودن .

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بهش محل نده بگو خداحافظ

اصلا ول کن نیست میدونی عزیزم نمی‌خوام اینجوری تموم بشه من میگم بخوبی تموم شه حتی برا اینکه اسیب نبینه میگم بیا مثل دوتا دوست باشیم ولی انگار نه انگار میگه من ولت نمیکنم ، درصورتی که هیچ کاری از دستش برنمیاد انجام بده فقط میگه بمون پیشم آخه تا کی ؟

کوچیکتر بودن پسر خودش بزرگترین بلا میشه برات تو زندگیت خانوادت حق دارن مخالف باشن.

حالا کار درست چیه ؟ چکار کنم دوباره فرصت ؟؟؟ یا تموم کنم دیگ 

کات کن بدون رحم، اگه پولدار بود ی چیزی همیشه آدمای فقیر عاشقترن

مسئلع فقط پول نیست . ما حتی ظاهری هم باهم متفاوتیم از رنگ پوست گرفته تا پوشش تا همه چی . خانواده ای که اصلا به ما نمیخورن ، ما هم به اونا نمی‌خوریم فقط میگه من عاشقتم نمیتونم فلانه ولی من واقعیتش دوستش داشتم براش جنگیدم، کتک خوردم اما دیگ نمیتونم 💔 می‌خوام تموم شه ، اما ول کن نیست 

به نظر من میگم که تموم بشه بهتره البته نظر من اینه عزیزم خودت میدونی

خودمم نظرم همینه منتها دوست داشتم بخوبی تموم شه ، منطقی ولی اون اصلا تو گوشش نمیره

خودمم نظرم همینه منتها دوست داشتم بخوبی تموم شه ، منطقی ولی اون اصلا تو گوشش نمیره

ببین اونی که از تو بچه تره ازش توقع منطق داری اون دوست داشتنش هم از رو بچگیه به خاطر همین مساعله که خانوادت مخالفن و حق هم دارند دیگه زندگی و مسعولیت یه خانم که بچه بازی نیست. عزیزم

ببین اونی که از تو بچه تره ازش توقع منطق داری اون دوست داشتنش هم از رو بچگیه به خاطر همین مساعله که ...

کاملا حق با شماست پس تموم میکنم امروز 

اصلا یکی از مهم ترین موضوعات تو ازدواج بزرگ تر بودن پسره و منطقی و عاقلانه هم هست حالا بقیه چیزا بماند

سلامت باشی عزیزم یه جور بهش بفهمون و تمومش کن چون ادامش اشتباه و تباه کردن خودت و حتی اونه

به امید خدا متشکرم ازتون عزیزممم زنده باشید همیشه