2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگاری بدون پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 59 پست

از الان زود قضاوت نکن و فکرتو منفی نکن اتفاقا فرصت خوبیه که به صورت اختصاصی مادر و خواهرشو بشناسی 

بعدشم فرار که نمیخواین کنین وقت هست برا اشنایی با پسره اگر بعدا دیدی بچه ننه س یا بدرد زندگی نمیخوره 

خیلی شیک جواب رد بشون بده 

ولی بزار اینا بیان

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
بعدش اومدن شما چیکار کردی چه لباسی پوشیدی آرایش کردی صحبت کردی ؟

اره اومده بودن من ببینن چون فقط عکسمو دیده بودن دوست بودیم چندسال 

لباس شومیز و شلوار با چادر پوشیدم 

آرایش یکم 

با مادرم بیشتر صحبت کردن درباره رسم رسوم این چیزا 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه مگه با ننش میخوای زندگی کنی 🙄 مشخصه خیلی تحت تاثیر مامانشا

نه بابا این چ حرفیه جلسه با اول معمولا پسر و نمیبرن 

اگه خانواده ی عروس موافقت کنند و خونواده با داماد هم بپسندند جلسه یک رسمی می‌زارن

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

برای منم اول خواهر و مامانش اومدن 

ولیخوب ماتو دانشگاه همو دیده بودیم و دورادور میشناختیم همو

اما بگم معمولا این مامانا یکم تو همه چی قصد دخالت دارن.برای من ک اینجوریه

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

من این حسو میگیرم که پسرشون یا ازدواجی نیست که مادر و خواهرش میان یا تصمیم دست خواهر مادرشه وگرنه دلیلی نداره نیاد.مثل اینه که تو جلسه تو هم نباشی😐

شاید‌گران تمام شود اما شناخت آدمها با ارزش‌ترین تجربه دنیاست.

نه دیگه اومدن یک ساعت نیم حرف زدیم بعد رفتن دو سه روز بعد زنگیدن ک من گفتم نمیخوام ادامه بدم کلا ازی ...

ببین برای من اومدن .ننه هه اصرار کرد ک ما رسم نداریم پسر و جلسه اول بیاریم.چون جایی رفتیم پسرمو بردم پسرم خوشش نیومدخ دختر پسندیده

خانم تشریف اورد.گفتم دارم براتون. 

اومد نشست و حرف زد . قرار شد جلسه بعد پسرشو بیاره/

با پسره ک اومدن من نموندم خونه.بابام گفت ما رسم نداریم جلسه دوم دختر حضور داشته باشه  دلم خنککک شد

نه بابا این چ حرفیه جلسه با اول معمولا پسر و نمیبرن اگه خانواده ی عروس موافقت کنند و خونواده با داما ...

بنظرم مرد باید زنشو انتخاب کنه نه مادر و عمه و خاله ش 😂 اول مرد انتخاب کنه بعدا اونا ببینن نه برعکس. نمیدونم شاید شهرستانها اینجوری رسمه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

قبول نکن، این نشون میده که این پسر به شدت تابع مادر و خواهرش هس حتی تو بحث مهم ترین موضوع زندگی یعنی انتخاب همسر بعدش هم اگه اوکی بدی تو هم باید زیر سلطه مادر و خواهرش باشی

بنظرم مرد باید زنشو انتخاب کنه نه مادر و عمه و خاله ش 😂 اول مرد انتخاب کنه بعدا اونا ببینن نه برعکس ...

معمولا ازدواج سنتی اول مادر آقا پسر می‌ره 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔