2777
2789
عنوان

خانما چطور رانندگیتونو تقویت کردین من امروز ماشینو داغون کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 80 پست
شما تو گوگل سرچ کن پارک کردن تیبا وسط اتوبان کلیپشو ببین.ببین تو کل جهان تا حالا کدوم اقایی اونجوری ...

جالبش محجبه بودنشونه؟!

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

شما تو گوگل سرچ کن پارک کردن تیبا وسط اتوبان کلیپشو ببین.ببین تو کل جهان تا حالا کدوم اقایی اونجوری ...

اون ازنابلدیش نبوده وسط اتوبان پارک کرده  بی حوصله بوده یاهم قوانین براش اهمینی نداشتن درلحظه ایستاده ماشین قفل کرده رفته دنبال کارش  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطالبمو بخونین کامل بعد قضاوت کنین

قاضی نیستم

خیلی رانندگی میکنم و شاهد عقده‌گشایی ذکور هستم

پیام شما منُ یاد اونا انداخت، همین

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

درضمن وقتی چندنفررانندگیش بده نمیشه گفت بقیه رانندگی نکنن هرسال حاضران نفرتصادف میکنن باعث مرگ میشن ومتاسفانه بیشترشون مردهستن یه امارازتصادفات وسایل نقلیه عمومی بگیریم چقدر۴۰۳کشته دادن یکیشونم راننده خانم نبود   حالابایدگفت بقیه مردابشینن گوشه خونه؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

رانندگی اقایون ک بدتره تصادف زنجیره ای اتوبوبان کرج قزوین ی نمونشه فکر میکنن خیلی بلدن درصورتی ک هیچ ...

توی رانندگی بیشتر تصادفات مربوط میشه به اقایون چون90درصد مردا رانندگی میکنن شما الان برو تو خیابون ببین از پنجاه تا ماشینی که رد میشه راننده چند تاش زنه و چند تاش مرده.

پس با این شرایط این وضعیت طبیعی هست اما متاسفانه یه حقیقتی که هست اینه که خانوما تو رانندگی دست فرمون و عمل کلاجشون ضعیفه و از همه مهم تر اینه که استرس دارن مثلا من خودم اگر بخوابم از یه جایی ماشینو سر ته کنم ده ماشینم بهم بوق بزنه با ارامش و خونسردی کارمو میکنم اما اگر یه خانوم باشه بهش بوق بزنن جوری هول میشه و استرس میگیرتش که کلاج از زیر پاش در میره میزنه به چند جا

توی رانندگی بیشتر تصادفات مربوط میشه به اقایون چون90درصد مردا رانندگی میکنن شما الان برو تو خیابون ب ...

والا من توی این شرایط بودم اصلا اهمیت نمیدم میگم بزاراینقدر بوق بزنه تا بمیره😂

اون ازنابلدیش نبوده وسط اتوبان پارک کرده بی حوصله بوده یاهم قوانین براش اهمینی نداشتن درلحظه ایستاد ...

دلیلش میخاد هر چی باشه

چه فرقی میکنه

اگه کلیپو ببینی متوجه میشی کجا پارک کردن

اونا اگر بلد بودن اونجا پارک میکردن😐

اون جایی که اینو پارک کردن اگه ادم بود در جا ماشین لهش میکرد

دو تومن نمیشه فوقش رینگو صاف میکنن

و عجله نکن اونقدر جاهای خلوت تمرین کن تا ترست بریزه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چند ساله گواهینامه گرفتی

من اردیبهشت گرفتم دارم میرونم هم 

دست فرمون قوی هم دارم شاید چون علاقه هم داشتم

فقط نباید استرس داشته باشه با علاقه با بیخیالی برونی

و بوق زدن ها هم توجه نکن

دوتا کاربری دارم😎turk💞
دلیلش میخاد هر چی باشهچه فرقی میکنهاگه کلیپو ببینی متوجه میشی کجا پارک کردناونا اگر بلد بودن اونجا پ ...

احتمالااون خانمم چندتاکلیپ ازرانندگی وحشتناک مردا دیده بوده وگفته بذارمنم مثل اونارفتارکنم ماجای اون خانم نیستیم دلیل کارشم نمیدونیم  وشمانمیتونیدبگیدچون اون خانم بلدنبوده بقیه هم رانندگی نکنن