2777
2789
عنوان

خانما چطور رانندگیتونو تقویت کردین من امروز ماشینو داغون کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 80 پست
دست خودم نبود.فکرم پیش همسرم بود عجله ای رانندگی میکردم مراعات نکردم

ماشین واسه زدنه دیگ

منم اولا راحت نبودم

همسرم گفت فدای سرت ماشین واسه زدنه

تازه منو میبرد تمرین واسه پارک دوبل اینا چیزی نمیگفت

میگفت تا لاستیک و ب جدول یا اینور اونور نمالی دستت نمیاد چیزی

میذاشت بزنم اینور اونور😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش رو خودم دادم که همسرم بدتر جوش نزنه حالش خراب بشه.ولی انگار هنوز باید خیلی تمرین داشته باشم وا ...

اینو بخودت نگو 

سعی کن ماشین خودتو بگیری با اون رانندگی کنی خیلی سریع تر اعتماد بنفستو به دست میاری 

من هنوز بعد ۱۰سال رانندگی پشت ماشینی که مال خودم نباشه بشینم استرس میگیرم

اصلا به دست فرمونم ربطی نداره

تصادف برای همه هست چه خانم چه آقا.بعضی خانما هستن رانندگیشون از آقایون عالی تره .

بله اماایشون گفتن خانمانبایدرانندگی کنن منم مثل خودشون جواب دادم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله اماایشون گفتن خانمانبایدرانندگی کنن منم مثل خودشون جواب دادم

منم ی ماه پیش پشت فرمون بودم بااینکه راننده اقا مقصر بود سرشو از شیشه انداخت بیرون گفت توروح اون ک بهت گواهینامه داده زنشم کنارش بود ی ذوقی میکرد

بنظرم اینا عقده ای هستن

منم ی ماه پیش پشت فرمون بودم بااینکه راننده اقا مقصر بود سرشو از شیشه انداخت بیرون گفت توروح اون ک ب ...

میگفتی فعلاتومقصری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانما کلا رانندگی نکنن بهتره ولا اصلا رانندگیشون باعث خطر افزایش مرگ میر میشه یه کلیپ دیدم دیشب خانو ...

مردا چه میسوزن از رانندگی خانما

تو سطح شهر منظورمه!

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

منم فکرمیکنم اقایون رانندگی نکنن عالی میشه چندتاکلیپ ازدیروزدیدم زدن ماشینوداغون کردن متاسفانه خودش ...

شما تو گوگل سرچ کن پارک کردن تیبا وسط اتوبان کلیپشو ببین.

ببین تو کل جهان تا حالا کدوم اقایی اونجوری وسط اتوبان پارک کرده رفته حتی آقایونی که مست هم کردن اینجوری وسط اتوبان پارک نکردن.

حالا شانس اورد به خیر گذشته وگرنه اگه یکی از ماشینا زده بود بهش جون چند نفرو گرفته بود.

جالب اینجاست چند تا خانوم محجبه صاحبشن که با ارامش و خونسردی میان سوار میشن میرن

خانما کلا رانندگی نکنن بهتره ولا اصلا رانندگیشون باعث خطر افزایش مرگ میر میشه یه کلیپ دیدم دیشب خانو ...

رانندگی اقایون ک بدتره تصادف زنجیره ای اتوبوبان کرج قزوین ی نمونشه فکر میکنن خیلی بلدن درصورتی ک هیچی حالیشون نیست البته ن همه ها ی سریا ک خیلی ادعاشون میشه طبل توخالین 

بعضی وقتا لازمه که رانندگی کنیم ولی اگه آدم ریلکس باشه و عجله نکنه هیپ اتفاقی نمیوفته با سرعت مناسب

رانندگی برای مواقع اورژانسی بلد باشید مشکلی نداره اما اینکه ماشینو در اختیار بگیرید و دائم بشینید خطرناکه

باور کن بعضی از خانوما فکر میکنن دارم از عمد اینجور میگم یا لجم ولی من هم واسه صلاح خودتون هم بقیه دارم میگم.

درصد خیلی پایینی و به شدت ناچیزی از خانوما میتونن عین اقایون رانندگی کنن اما اکثرنشون بلد نیستم و عجله دارن تقریبا یه هفته پیش بود توی یه جاده با یکم سربالایی بودیم که یه جا ترافیک شد خانومه عمل کلاج بلد نبود با اینکه یکو نیم مترم باهاش فاصلمون بود اینقدر عمل کلاجش ضعیف بود اومد عقب زد سپرو ترک انداخت بعدشم مظلوم اومد پایین اینقدر ترسیده بود گفتیم برو عیبی نداره ما هم دلمون میسوزه براشون ولی واقعا اونایی اجباری روشون نیست تا جایی که بتونن نشینن پشت ماشین بهتره