2777
2789

حتما با شوهرتون هماهنگ میکنید قبلش.

من هر سری میگم میخوام فلانی رو پنجشنبه دعوت کنم

میگه ول کن ما یه ساله خونه اونا نرفتیم 

اونا بزرگترن باید بیشتر دعوت کنن

ما ۲ نفریم اونا ۵ ۶ نفرن و ....

انقد میشینه اینا رو حساب کتاب میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام حساب کتاب میکنیم😁 نمیشه فقط بیان ک 

هر کی دعوت کنه دعوت میکنم مثلا ما دو نفریم و تازه عروس داماد بودیم خانواده ۶ نفره اکر دوبار دعوتم کرد دیگ من بعدش دعوت میکنم و بله اول بزرگ تره دعوت کنه بعد من 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

هماهنگ که باید بکنید قطعا

ولی خب من معمولا برای هر دعوت کردن، یه دعوت متقابل در نظر میگیرم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.