2777
2789
عنوان

با همسایه بی شخصیتتتتتتتم چه جوری برخورد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه جدیدا دوتا نیسانم واسه خودشو پسرش خریده.یه وقتا۲نصفه شب میاد تو پارکینگش استارت میزنه وگاز میده.نمیشه با این حجم از بیشعوری باهاشون حرف زد.بقول شوهرم دوهزارتا فحش بهشون بدی عین خیالشون نیست اما این منگولا یه فحش بدن ما باید بریم بمیریم

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
هیچ کاری نمی تونین بکنین عزیزم.  همسایه پایینی ما تو خونه ۵۵ متری اخر هفته ها مهمونی میگرفتن و ...

امروز دوتا مرغ اورد زنده خدددا به کی بگم شوهرم خیلی تمیز به خصوص حیاط میگه باید مرتب باشه  زنگ زده میگه خواستم شمام در جریان باشین شوهرم اومده بحث چرا اجازه دادی کی تو شهر مرغ نگه میداره؟؟تقصیر تو چرا رو میدی امروز میری میگه بندازشون بیرون مرغارو

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

اونا شوهر منو میخوان.به غلط کردن بندازشون.شمام اذیت کنید.پول شار ژ ندید یا غیره.بالاخره راهی هست که شمام برید رو مخشون

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  

اففف من همسایه روبروییم یه پیرزنه تنهاس ک نوه ش شبا میاد پیشش صبح ساعت 7 و 8 ک پسره میره این وایمیسه دم در ما طبقه 4 ایم  پسره میره تو پارکینگ این از بالا داد میزنه حرف میزنه باهاش ک گوشیتو بردی؟شب میایی ؟مواظب خودت باش ؟رفتی ؟برقو بزنم ؟😧😧😧😧بعدم درو قفل میکنه میره تو یعنی جوری با شدت کلیدو میچرخونه ک دوسدارم برم خفش کنم تازه بعدش میره تو بالکن اونجا هم یه ساعت توصیه میکنه با داد و بیداد بعد میاد تو من بخاطر بارداریم و دردای لگنم تا صب خوابم نمیبره همین ک چشم رو هم میزارم این شروع میکنه ... انقدم فضوله ک نگو من صب نون نداشتم رفتم از سوپر تو کوچه نون گرفتم از بالا دید میزد بینم من کجا میرم 😧😧😧 ک بره پیش همسایه ها بگه دیدمش تنها رفت بیرون 😐😐😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
امروز دوتا مرغ اورد زنده خدددا به کی بگم شوهرم خیلی تمیز به خصوص حیاط میگه باید مرتب باشه  زنگ ...

عزیزم آنفولانزای فوق حاد پرندگان زیاد شده خیلی خطرناکه

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

وااای ماهم خونه قبلی یه صاحبخونه بیشعور اینجوری داشتیم همش ازپنجره بالا آشغال میریختن تو حیاط ما یه داماد بیشعورم داشتن که از پنجره پایینو نگاه میکرد میترسیدم به شوهرم بگم بره دعوا کنه باهاشون ...

آخه جدیدا دوتا نیسانم واسه خودشو پسرش خریده.یه وقتا۲نصفه شب میاد تو پارکینگش استارت میزنه وگاز میده. ...

بخدا خانومش مشکل اخلاقی داشت شوهرش شب کار بود اقا میاورد ما متوجه شدیم به رو خودمون نیاوردیم گفتیم به ماچه سه هفته پیش شوهرش باهم دیگه گیرشون انداخت تو خون ما لال شدیم حرف نزدیم الان دیگه بریدم

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

خوابممممم میاد خدایاااااا..نمیخوام شوهرم بره در خونشون.نمیدونم با این تیپ وشلوار۶جیب وپشت موی بلند از کجا اومدن.عین لات ولوتا میمونن.یهو چاقوکشی چیزی باشن والا آدم میترسه😢

اونا شوهر منو میخوان.به غلط کردن بندازشون.شمام اذیت کنید.پول شار ژ ندید یا غیره.بالاخره راهی هست که ...

هردو رهنیم تو این خونه

بخدا خانومش مشکل اخلاقی داشت شوهرش شب کار بود اقا میاورد ما متوجه شدیم به رو خودمون نیاوردیم گفتیم ب ...

چه شوهر ماستی؟؟؟با این وضع هیچ توقعی نداشته باش لابد مرغم جایزه شیرین کاری خانومش بوده😁