2777
2789
عنوان

با همسایه بی شخصیتتتتتتتم چه جوری برخورد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 34 پست
چه شوهر ماستی؟؟؟با این وضع هیچ توقعی نداشته باش لابد مرغم جایزه شیرین کاری خانومش بوده😁

رفت زنشو اورد ی سه روز قهر بود دعوا 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

[QUOTE=54998821]رفت زنشو اورد ی سه روز قهر بود دعوا [/QUOT

الان مرغا موندم چه کنم؟

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوابممممم میاد خدایاااااا..نمیخوام شوهرم بره در خونشون.نمیدونم با این تیپ وشلوار۶جیب وپشت موی بلند ا ...

الهی چقدر بیشعورن بقران

الهی چقدر بیشعورن بقران

عزیزم بهترین کار اینه وقتی اشعال میریزن تو حیاط ببری بریزی پشت در واحدشون و بیای پایین 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

شاید باورت نشه همین الان بچه اش اورد دم در انداخت تو بغل گفت ی دقیقه بچسب بی زحمت من برم حموم بیام بگیرمش نزاشت من حرف بزنم اگه شوهرم بفهمه حسابی قاطی میکنه