2777
2789

من طبقه اول ایشون طبقه دوم بخدا خستمون کردن هرچی غیر مستقیم ومستقیم تذکر میدیم توجه نمیکنن مثلا از پنجره اشغال میریزن تو حیاط شوهرم بارها اشغال جمع کرد تذکر داد تو باغچه پراز نون خشک میکنن با کفش تمام راه پله کثیف میکنن پنجرها خونه کشویی محکم میبندن سر ظهر پسرش صدا انواع حیوانات در میاره تا ۳ صبحم زن وشوهر بیدارن صدای تق تق هزار بار گفتیم ترخدا به پسرتون بگین از با پاهاش نکوب زمین صدای گروپ گرومپ میده عاصی شدم

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

همسایه خووووب

از صد تا دوست و فامیل ب آدم بهتر و نزدیکتر میشه

همسایه اذیت کنم ک ........

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه چه داغونن برین شورای حل اختلافی چیزی فرهنگ آپارتمان نشینی آئین نامه و اینا داره مدیر نداره ساختمونتون؟؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.

همسایه بالایی ما هم همینه .مدام آب میریزه پایین و میرینه به شیشه های ما . آشغال هم میریزه پشت پنجره ما من میرم میذارم جلو در خونشون . تو راه پله ها هم پر از نون خشک و آشغال بود یه بار رفتن مسافرت من همشو ریختم دور . اصلا هم سراغشو نگرفت که خرت و پرت من چی شد 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧

خدا به فریادتان برسد

این تنها چیزیه که دارم بگم

حتما یه مشت آدم پاچه ورمالیده و جنگجو هم هستن که اصلا نمیشه باهاشون منطقی صحبت کرد پس مجبوری سکوت کنی

ما تا پارسال به بلایی مثل بلای شما دچار بودیم

فقط میشه صبر کرد

كاش يكي از اينا گير همسايه طبقه پايين ما بيافته

تا قدر مارو بدونه

ما ي زن و شوهر، بدون بچه

ماهي يكبار جارو ميكشم

از صبح تا عصر تك و تنهام

اكثر وقتها هم كه اصلا خونه نيستم، خونه مامانمم

كوچكترين چيزي بيافته يا صداي دربياد، همسايمون پشت در خونست!!!

همسن مامانم هست

اينسري براي گردگيري فقط دلم ميخواد بياد بالا

ميخوام ادبش كنم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

شورای حل اختلاف هم فایده نداره .. ما داشتیم توی اپارتمانمون کسایی که شلوغ بودن .. دیگه طبقه ی زیرشون بعد کلی بحث و نفرین و هر راهی که بگید ، نامه نوشت ، دعوا کرد ، گریه کرد براشون .‌‌ خلاصه فایده نداره .. دیگه پاشدن رفت ...

اه چه داغونن برین شورای حل اختلافی چیزی فرهنگ آپارتمان نشینی آئین نامه و اینا داره مدیر نداره ساختمو ...

عزیزم ما دونفریم. یعنی چه جوری دیگه بگم بهشون. اصن دوست ندارم دعوا بشه هی میگم اشکال نداره صبر کن ولی لجم میگیره حیاط تازه تمیز کرده بود شوهرم امروز پر از ته سیگار اشغال 

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

با عرض  تاسف هیچ چاره ای ندارید 

دیشب پسرم حیغ زد شوهرم میخواست بگیره بزنتش من گفتم چطور بالایی ها بچه ی داداشش هر روز اینجان تا سه صبح جیغ میزنه حالا ابن بچه هنوز ساعت ده و نیم شبه میخوای بزنیش اینقد حرصم گرفت 

خانواده ی داداش زنه از شهرستان اوندن پول ندارن خونه بگیرن چند ماهه خونه ی اینان

برادرم یه همچین همسایه ای داشتن تازه مثلا همسایشون هم رئیس اداره و زنش کارمند ولی ته بی فرهنگی ساعت ۱۲ شب با بچش فوتبال بازی میکرد در ساختمان رو محکم میبستن اینقدر تذکر اینقدر یادداشت رو در و دیوار هیچ فایده ای نداشت که نداشت 

هیچ کاری نمی تونین بکنین عزیزم.

همسایه پایینی ما تو خونه ۵۵ متری اخر هفته ها مهمونی میگرفتن و تو بالا پشت بوم!!! کباب درست میکردن. همش از جلو در واحد ما رژه میرفتن پشت بوم. یه بار کوچولو شوهرم اشاره کرد ایشون فرمودن راه پله و پشت بوم مشایه!!!

وقتی تیپ و قیافه فامیلاشون رو دیدیم فهمیدیم که اشتباه از ما بوده اونجا خونه خریدیم. به یکسال نرسیده محل رو ترکیدیم😎 

راهی پیدا کردی بگو.همسایه منم تعمیرات داره از۸صبحتا۸شب تق تق میکنه.شوهرم گفت نصفه شب که کوبیدم به دیوار حالشون جا میاد بی فرهنگا😠😠😠

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا