2777
2789

چه رشته ای 

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

تجربی؟

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منظورت اینه که بخوای بدونی این درصدها با معدل ۱۸ تو منطقه ۲ چه رتبه‌ای براش میاره یا کجای کاره، الان برات یه تحلیل کامل و دقیق می‌کنم 👇

---

🔹 درصدها:

زیست: ۳۸٪

شیمی: ۴۵٪

فیزیک: ۴۰٪

ریاضی: ۱۰٪

زمین‌شناسی: ۱۰٪

معدل کتبی نهایی: ۱۸ (تأثیر مثبت، حدود ۲۵٪)

---

🔍 تحلیل کلی:

با این درصدها:

✅ شیمی و فیزیک متوسط روبه‌ضعیف

❌ ریاضی و زمین خیلی ضعیف

🔸 زیست نزدیک به سطح متوسطه، ولی با توجه به رقابت سنگین تجربی کافیه نیست.

🔹 معدل ۱۸ خوبه ولی چون تأثیرش مثبته، کمکی می‌کنه اما معجزه نمی‌کنه.

---

📉 تخمین رتبه منطقه ۲ (غیر دقیق، ولی نزدیک):

با توجه به نتایج کنکورهای سال قبل:

👉 احتمالاً رتبه‌ش تو منطقه ۲ حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار درمیاد.

(اگه درس‌های عمومی رو خیلی خوب زده باشه، ممکنه یه کم بهتر بشه.)

---

🎯 قبولی کجا؟

با این رتبه:

رشته‌های پیراپزشکی تو شهرهای خیلی دور (مثلاً مامایی یا اتاق عمل در مناطق کم‌رقابت) شاید بشه.

احتمال قبولی در زیست‌شناسی، شیمی کاربردی، علوم تغذیه بدون تعهد خاص در دانشگاه‌های دولتی ضعیف یا آزاد بالا هست.

رشته‌های پرطرفدار مثل پزشکی، دندان، دارو، پرستاری—خیلی بعیده.

---

اگه خواستی بگم چطور می‌تونه با همین وضعیت (مثلاً با یکی دو سال پشت کنکور موندن) به پزشکی یا رشته‌ قوی برسه، یا اینکه

همین درصدهاشو بهتر مدیریت کنه، بگو تا برات یه مسیر بچینم.

اگه منظورت اینه که بخوای بدونی این درصدها با معدل ۱۸ تو منطقه ۲ چه رتبه‌ای براش میاره یا کجای کاره، ...

هوش مصنوعی اشتباه میگی

چرا سکته میدی بچه ی مردمو😂😐

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

اگه منظورت اینه که بخوای بدونی این درصدها با معدل ۱۸ تو منطقه ۲ چه رتبه‌ای براش میاره یا کجای کاره، ...

این خیلی بد تخمین زده

۳۰ ۴۰ هزار اصلا منطقی نیس با این درصدا و معدل

همین که گفته تاثیر معدل مثبته یعنی تحلیلش اشتباهه🫠

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹