2777
2789

دخترمن ۱۷ سالش.هرچی نصیحت کردم دنبال رل بازی نرو .اون با تو ازدواج نمی کنه گوش نکرد.تا اینکه با یکی دوست شد تاچند روز پیش فکر می کرد دوسش داره .تا اینکه محکم جلوش وایسادم گفتم اگه خواستگار می خوای برات پیدا می کنم و پیدا کردم.دخترم تازه فهمیده اشتباه کرده.یه خواستگار از گروه ایتا پیدا کردم.هم خونه داشت هم ماشین

فکر بکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن ۱۷ سالش.هرچی نصیحت کردم دنبال رل بازی نرو .اون با تو ازدواج نمی کنه گوش نکرد.تا اینکه با یکی ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
این پسرا فقط دنبال رابطه جنسی ان

همون .رل دخترمن اولش این پیشنهادو داده بود.بعد گفته بود غلط کردم.ولی ما خودمون به پسرزنگ زدیم گفتیم برو پی کارت.دخترم دوسش داشت .الان متوجه شده دوستیشون یه طرفه بوده.اخه هیچ وقت نگفته بود به خانواده ام معرفیت می کنم.البته دخترمن باهاش بیرون نمی رفت درحد چت بود

فکر بکر

همون .رل دخترمن اولش این پیشنهادو داده بود.بعد گفته بود غلط کردم.ولی ما خودمون به پسرزنگ زدیم گفتیم ...

ما هم یکی از دخترای فامیل بهش تج..ا..وز شد چون رفته بودد سر قرار اون پسره با دوستاش ترتیبشو داده بود

این پسرا فقط دنبال رابطه جنسی ان

نه درباره همشون اینو نگو

من یک ساله ک با یه پسر در ارتباطم

مامانم میدونه کاملا و درجریانن رابطمون هست

و کلی راهنماییم میکنه

من توی شهر غریب بودم تا ساعت ۱‌شب بیرونن بودم با این پسر انقد ک چشم پاک و نجیب بود و هست هیچچوقت احساس نا امنی نکردم

اتفاقا چون مامانمم میدونه پارتنرم بیشتر مراقبمه و تلاش میکنه برای آیندمون و همیشه میگه مامانت اعتماد کرده به من نمیخوام جلوش سرافکنده باشم و دخترش رو اذیت کنم