ازم ۶سال کوچیکتره . چندساله باهم قهریم .یکی دوبار پیش قدم شدم برا آشتی ولی جواب نگرفتم . من و همسرم یکسال و نیم ازدواج کردیم . بیچاره همسرم هر وقت اینو جایی می بینه سلام میکنه اون روشو برمیگردونه ... تا دیروز تو خونه خالم همسرم سلام کرد جوابشو با سردی داد و از جاش بلند نشد . موقع رفتن هم بدون خداحافظی از همسرم رفت . ولی من با همسرش صحبت میکنم . قبلا به شوهرم گفتم دیگه با این سلام نکن ولی میگه من شخصیتم اجازه نمیده . الان دیگه از دیروز عصبی شده میگه میخوام زنگ بزنم به خواهرت گله کنم
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
ولش کنید. دیگه چقدر احترام بک طرفه. مثل خودشش باشید
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من هرچی به شوهرم میگم گوش نمیکنه ... کلا دلم نمیخواد با خانوادم رابطه داشته باشم خیلی اذیتم کردن . ا ...
به همسرت بگو یه یار دیگه دیدیش سلام کردی دیگه نه من نه تو. فامیل منن. منم میدونم با کی سلام کنم با کی علیک
اره با همسرت برو اعصایت راحته
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
نه شوهرم ادم کینه ای نیست ... کلا بخاطر ادب و احترام سلام میکنه
وقتی احترام میزاره بی محلی میبینه. دیگه ببخشید باید بی عقل باشه هی احترام میزاره.. مگه با علیک ندادن اون شبش صبح نمیشه که هر سری خودشو میاره پایین