2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 28 پست
اون توجهم تا یه ماهه بیشتر نیس بعدش هرکی میره سر زندگی خودش

دقیقا

خیلیا سر همون قبرم فکر رنگ نوشابه شونن نه ما. آدم خودش باید گلیم خودشو از آب بیرون بکشه

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

عزیزم منم رنج هایی که تو کشیدی رو کشیدم.مادر منو دوست نداشت.الان ۴۷ سالمه دایم از گذشته تلخم شکایت دارم.الانم تو سختی ام.نصیحت مادرانه :زمان می گذره اونهایی که بهت ظلم کردند خوار می شند.مادرم منو نخواست الان به همون بچه هایی که محبت می کرد نیاز داره ولش کردند.

فکر بکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم حتی فکر کردن به این موضوع هم استغفار داره ...

درست بخون 

به خدا نزدیک تر شو 

در کنارش ورزش کن 

تا شاداب و سالم بشی و انرژی منفی تخلیه بشه ..

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
قراره بعد از مرگمونم ، دنبال این باشیم که اطرافیان چی میگن؟؟بیخیال دختر زندگیت رو بکن ...قرار نیست ش ...

24ساله شرایط همینه من همیشه مورد بی محبتی قرار گرفتم دیگه تحمل ندارم الان توی تصمیم مصمم

بنظر من درستو بخون و شغل مناسب و مستقل بودن و بعد ازدواج با کیس مناسب 

اوووووو حالا خیلی جوونی یه روز میشه به اینا میخندی 

با خانوادت مهربون باش لج نکن اونا هم به امید خدا خوب میشن 

شلخته بودن با کثیف بودن فرق داره میدونستی اینوووووووو😎😍😘

بنظر من درستو بخون و شغل مناسب و مستقل بودن و بعد ازدواج با کیس مناسب اوووووو حالا خیلی جوونی یه روز ...

خانواده خوب نمی شند.ادم مجبور کنار بیاد.ولی اونهایی که ادمو خوار کردند یه روز خوار می شند

فکر بکر

فکر کردی خودکشی کنی چی میشه؟؟

جایی میری ک ب مراتب هزار مرتبه سختی هاش از اینجایی ک هستی بیشتره و بدون محدودیت زمانی 

شاید ایتجا ی امیدی باشه درس بخونی . کار پیدا کنی یا همسر مناسب پیدا کنی و از این شرایط رها بشی

دوم اینکه بعد خودکشی خانوادت بازم پشت سرت میگن

این چقدر بی ظرفیت بود ..فلان بود...بیسار بود....

تنها راه اینکه به خانوادت نشون بدی با تمام تبعیضات از بقیه مصمم تر و پرتلاش تری.

جوری درس بخون و موفق شو که بقیه رو شوکه کنی

مطمئنم میتونی

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
جسارتا شما قراره خودکشی کنی ، نتیجه امتحان چه اهمیتی داره که بعدش قراره خودکشی کنی؟

جسارتا شما هم اینجوری نظر نده ؛ وقتی کسی میاد میگه خودکشی یعنی دلش نمی‌خواهد خودکشی کنه بلکه میخواد چند نفر بهش امید بدن🥲

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

قربونت برم خیلی شرایطت سخته ولی یادت نره اولا اون پارتنرت اگر واقعاً به فکرت بود که یه کاری میکرد .

دوما نه به خاطر پارتنرت نه به خاطر خونواده ات خودتو آزار نده مگه اونا مهمه که تو خودکشی کنی یا نه ؟! پس بیخیالش خودتو نجات بده خدا با توعه همین که الان زنده ای یعنی با توعه منم در خدمتتم💛🫂

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ببین برو شغلپسدا کن مستقل شوبرای ازدواج هم عجله نکنآدم درستو پیدا کن

توی سالن مشغول بودم کارمم خوب بود روز به روز پیشرفت میکردم مشتری جمع میکردم اونم نذاشتن سنگ انداختن جلو پام