2777
2789
عنوان

خودکشی

206 بازدید | 28 پست

2پیش خانوادم موضع دوست پسرم رو فهمیدن کتک کاری شد و 2ماهه کلا توی عذاب و استرس هستم

توی خونه انگار یه اضافه و دشمن هستم هر روز دعوا و بحث هست یه کاری و کلا با صدا بلند میگن 

دوست پسرم از این طرفم میگه من شرایط ازدواج ندارم

10مرداد امتحان دارم بعد اون میام قرص میخورم بخوابم به امید بیدار نشدن🥲

از بچگی همیشه مورد اذیت و عذاب قرار گرفتم همیشه بی محبتی شده برام کتک خوردم من بخاطر اشتباه خواهر برادرم هم کتک خوردم چون خوب مواظب نبودم من بخاطر پریود شدنمم هم مامانم با هم بد رفتار کرد اما واسه خواهرم با محبت برخورد کردن براش جا درست کرد که گرم باشه همیشه تبعیضشده  دیگه به اخر خط رسیدم هیچ نوع امیدی ندارم

خانوادم اینطوره دیگه چه انتظاری از دیگران خواهم داش 

من همیشه میگم خودکشی بلیط یه طرفه به جهنمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو بیشتر از بی محبتی خانوادت میخوای فرار کنی و ازدواج کنی 

سنت مناسب ازدواج نیست

درستو بخون و صبر کن انشالله ازدواج درست و مناسب میکنی

به هر کسی دل نبند

چندسالته

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

موقع خودکشی فکر امتحانی😂 احمق یه وقت میزنه جدی میمیری اون توجهی که دنبالشی به قبرت می کنن

آرهاباکی هستم دانشجوی روانشناسی. طرفدار کتابا، گربه ها، لازانیا و قرمه سبزی. همه درخواستای دوستی رو قبول می کنم. هرکی فکر می کنه سگ بهتر از گربه است لطفا از تاپیکای من بره بیرون🙏🏻 الباقی دعا کنین شوهر گیر من بیاد. پیشاپیش با تشکر♥ قابل توجه افرادی که آی کیو پایینی دارن این امضا طنزه. اسکلم مگه شوهر بخوام آخه. ول کنین دیگه. بچه ها اولا من دانشجوی روانشناسیم نه روانشناس. دوما اینجا اتاق مشاوره نیست. هرچی میشه نیاین بگین مگه تو روانشناس نیستی. نخیر من فعلا سال دومم. اینجا هم مجبور نیستم اخلاق حرفه ای رعایت کنم چون شما بیمار من نیستی. من یه کاربر عادیم همین. 

جسارتا شما قراره خودکشی کنی ، نتیجه امتحان چه اهمیتی داره که بعدش قراره خودکشی کنی؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

میخوام اطرافیان بگن از فشاره امتحانه

قراره بعد از مرگمونم ، دنبال این باشیم که اطرافیان چی میگن؟؟

بیخیال دختر زندگیت رو بکن ...قرار نیست شرایط ثابت بمونه برات 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚