2777
2789
عنوان

پیشنهادتون برای روتین پوست چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 25 پست
هیچ کاری لازم نیست بکنی و مطمئن باش نمیمیری و پوستت نابود نمیشه و کسی ازت بدش نمیاد فقط وضعیت الانتو ...

هر چی میخوای بشور فقط با اب خالی باشه و دستمال هم به پوستت نکش که مثلا چربی زدایی کنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شماها با این مواد اجازه نمیدین حسگرهای پوستتون فرصت تعیین زمان و مقدار درست تزریق چربی به پوست ...

من یک سال محصولات مراقبت پوستی استفاده میکنم، الان نسبت به قبل راضی ترم واقعا. قبلاً مامانم حتی میگفت پاشو کرم بزن، چون هم جوش میزدم هم پوستم پرتقالی بود روی گونه هام یه هاله ی کدر بود . اصلا خوب نبودددد . فقط یه چیزی که هست کرم پودر و حتی ضدآفتاب رنگی برای پوست خیلی بده.‌

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

بستگی داره بخوای چقد هزینه کنی 

بهترین شوینده قطعا سراوی 

سالسیلیک اسید هم واسه جوشای زیر پوستی سر سیاه و... خوبه 

نیاسینامید برای منافذ و نمیزاره پوست لک بشه 

آزلائیک اسید هم قرمزی و التهاب رو میگیره و نمیزاره جوش بزنی 

اگه میتونی هزینه کنی سرم ترانزامیک اسید و نیاسینامید آنوا 

و ترمیم کننده 345 دکتر آلتیا رو بگیر مرطوب کننده هم هست 

هرچند اگر روتین نداشته باشی باید به مدت سه ماه فقط از شوینده آبرسان ضدآفتاب استفاده کنی بعد اکتیو وارد روتینت کنی

من یک سال محصولات مراقبت پوستی استفاده میکنم، الان نسبت به قبل راضی ترم واقعا. قبلاً مامانم حتی میگف ...

خب هر کسی یه نظری داره و وقتی راضیه مشکلی نیست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خب هر کسی یه نظری داره و وقتی راضیه مشکلی نیست

👌🌹

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

من یک سال محصولات مراقبت پوستی استفاده میکنم، الان نسبت به قبل راضی ترم واقعا. قبلاً مامانم حتی میگف ...

دقیقا کرمپودر پوستو داغون می‌کنه 

مخصوصاً اگه زیاد ازش استفاده بشه چون پوست نمیتونه نفس بکشه منافذشو باز می‌کنه 

دقیقا کرمپودر پوستو داغون می‌کنه مخصوصاً اگه زیاد ازش استفاده بشه چون پوست نمیتونه نفس بکشه منافذشو ...

آره من خودم قربانی کرم پودرم از دبیرستان تا پنج سال پیش که ۲۵ سالم بود میزدم . گند زده بود به پوستم هنوز عوارضش محو نشده کامل

عزیزم برای منافذت چی میزنی

تونر یا سرم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

دقیقا کرمپودر پوستو داغون می‌کنه مخصوصاً اگه زیاد ازش استفاده بشه چون پوست نمیتونه نفس بکشه منافذشو ...

من تو دبیرستان کرم پودر میزدم ذوق میکردم پوستم صاف شده خبر نداشتم چقد بهم لطمه میزنه

اونموقع روتین بلد نبودیم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

عزیزم برای منافذت چی میزنیتونر یا سرم

سرم میزنم عزیزم. ویتالیر خوبه، اوردینری تازه خریدم خوبه اونم .