2777
2789
عنوان

پیشنهادتون برای روتین پوست چرب

146 بازدید | 25 پست

چیه؟محصولات خوب و با کیفیت چی استفاده می‌کنید

پوستم چرب و منافذ دارم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

یک هفته هیچ ماده شوینده و ابرسان و ..... استفاده نکن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فیس واش سیمپل مدل رفرشینگ

سرم نیاسینامید اوردینری (قبلاً ویتالیر ) 

آبرسان رویوال و مرطوب کننده سیمپل 

ضدآفتاب رویوال

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیس واش سیمپل مدل رفرشینگسرم نیاسینامید اوردینری (قبلاً ویتالیر ) آبرسان رویوال و مرطوب کننده سیمپل ...

اوردینری از کجا اصلشو میخری 

خیلی سخته پیدا کردنش

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

اوردینری از کجا اصلشو میخری خیلی سخته پیدا کردنش

یه لوازم آرایشی معتبر تو استان ، بهش گفتم شک دارم که محصولات اوردینری تو ایران اصل باشه، گفت ما تو انگلیس و آلمان ادمین داریم سفارش می‌دیم برامون میفرستن دیگه گفت فاکتور خریدم داریم و خاطرجمعی داد و خریدم 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یه لوازم آرایشی معتبر تو استان ، بهش گفتم شک دارم که محصولات اوردینری تو ایران اصل باشه، گفت ما تو ا ...

چه خوب

اگه پیج داره اسمشو میگی؟

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

جدی؟😂😂😂😂پس چکار کنم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

فیس واش سیمپل مدل رفرشینگسرم نیاسینامید اوردینری (قبلاً ویتالیر ) آبرسان رویوال و مرطوب کننده سیمپل ...

یه محصولی نیس ک آبرسان و مرطوب کننده باهم باشه 

چه خوباگه پیج داره اسمشو میگی؟

پیج دارن آدرسش یادم نیست. تو گوگل بزن آرایشی بهداشتی جزیره بیرجند میاره ، هم سایت هم اینستا رو

یه محصولی نیس ک آبرسان و مرطوب کننده باهم باشه

واترژل نیتروژنا این قابلیت داره 

پیج دارن آدرسش یادم نیست. تو گوگل بزن آرایشی بهداشتی جزیره بیرجند میاره ، هم سایت هم اینستا رو

مرسی

جدی؟😂😂😂😂پس چکار کنم

هیچ کاری لازم نیست بکنی و مطمئن باش نمیمیری و پوستت نابود نمیشه و کسی ازت بدش نمیاد فقط وضعیت الانتو  یادت باشه و اخر یک هفته خودتو با الان مقایسه کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

مرسی

🌹

من شده این کارو کردم ولی پوستم چرب و کدر میشه. پوست های بدون ایرادم یه فیس واش حق شونه دیگه😁 

تو فکر کنم پوستت خوبه که اینطور میگی🤠

من شده این کارو کردم ولی پوستم چرب و کدر میشه. پوست های بدون ایرادم یه فیس واش حق شونه دیگه😁 تو فکر ...

عزیزم شماها با این مواد اجازه نمیدین حسگرهای پوستتون فرصت تعیین زمان و مقدار درست تزریق چربی به پوست رو تشخیص بدهند