خطبه باطله ؟ یعنی به عاقد بگه بله ولی بعدش ته دلش راضی نباشع آیا عقد صحیحه ؟ و اینکه قبل اینکه عاقد شروع کنه به عقد خوندن ولی عروس از ته دلش راضی نباشع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عقد به اون بله اکتفا میکنه نه ته دل عروس خانم ! وقتی بله بگی و ثبت بشه و راضی نباشی فقط یک شروع تاهلی با طلاق عاطفی از همون اول راه رو شروع کردی !
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
مثل این میمونه که بگی یکی به تو اجازه بده با آب خونش وضو بگیری و ته دلش راضی نباشه این دلیل نمیشه که وضو باطل بشه آخه از کجا میدونسته طرف که راضی هست یا نه
میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
پس یعنی اگه مهریه هم گذاشته باشه باطل ؟ چون کم نیستن چه مرد چه زن با عدم رضایت تن به ازدواج میدن اما بعد چند ماه خون به دل طرفشون کردن با بهانه ی عدم سازش و کار به جدایی کشیدن مرد داستان از مهریه دادن طفره میره و زن از گرفتنش نمیگذره ! 🤦 اونجا نمیان بگن ما ته دلمون راضی نبود !
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
عروس از اول راضی نباشع و موقع بله گفتن از روی اجبار بگه بله و عاقد جایی که داره خطبه عربی میخونه عرو ...
با گفتن نه هم خودشو خلاص کنه هم جماعتی رو ! عاقد پیشگو نیست
احه شنیدم میگن اگه عروس موقع خوندن خطبه عقد راضی نباشع عقد باطله
با بله رضایت کلامی داده دیگه
#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||