2777
2789

سلام توروخدابخونید اگ طولانیه ببخشید خاهرانه کمک کنید شاید بگید ما ب هیچ وجه خانواده رو ب خاطر شوهر ترک. نمیکنیم . اما من مجبورم من س ساله ازدواج کردم تایپکای اولمم گفتم همسرم خیلی بداخلاق دست بزن دار بددهن و.. قبل از عید قهر کردم براای اولین بار رفتم. خونه پدرم تا کارای طلاق پیش رفتم شوهرم گفت خوب میشم برگشتم برگشتم خوب شد خدایی همه اخلاقاشو ترک داده بود . توی عید شوهرم سرکار بود گفت عیددیدنی برگردم باهم میریم مامانمم گفت ن قهر کن این شوهر بشو نیست بداخلاق نگا فامیلا همه عید دیدنی میرن تونمیری در حالی ک همسر من گفته بود برگردم باهم میریم خلاصه مامانم نشست زیر پام منم با بچه یک ساله قهرکرردم وقتی ک قهر کردم فهمیدم چ اشتباهی کردم چون شوهرم خوب شد بود و حرف غیر منطقی نزد بود و برگشتم سر زندگیم بعد ی مدت .برگشتم گفت میدونم مامانت گفته قهرکنی اگر بامادرت حرف بزنی من اخلاقم بد میش منم از ترس اینک بد نشه گفتم باشه گفتم ی مدت نمیحرفم شوهرم خوب میش خودش میگ بروبحرف الان میگ باپدرت. حرف بزن اما مادرت م مامانم همش پیغام میفرسته اگ حرف نزنی میام ابروتو میبرم توکوچه خیابون بگید چ کنم اگ بحرفم و برم خونشون زندگیم خراب میش 🙃من ب مارم گفتم خودم نمیام خونتون اما فهمیدن ک همسرم نمیزار نمیخام دعوا ش نمیخام زندگیم خراب ش چون سری اخر مقصر مامانم بود

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

حتی مامانم اومد عکس منو گذاشت پروفایلش ک حرص شوهرمو بده وقتی ک برگشتم سر این قضیه شددعوا ک میگ نرو مامانم کلی بد بیراهههه ب خودش خانوادش گفت زنگ زد پدر مادرش ابرومو برد 

حتی طلاهایی ک برام گخرید بود رو گرفت ازم 

گفت جهیزیه هم برگردونن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر مادرت نبود تو بودی که بخاطر یه دلیل مزحک مثل بچه ها قهر کردی

مگه زندگی خاله بازیه

شوهرم بگه دیر میریم بیرون

مادرم بگه قهر کن بیا

منم جمع کنم برم

الان اون بگه حرف نزن

این بگه میام ابروریزی میکنم

مادر اگردانا و دلسوز باشه اولویتش ارامش زندگی توست نه اشوب

مادرت چه خودخواهه فکر زندگی شما و بچتون نیست اصلا

نه الانم هرچی میگم ی مدت نمیام حرف نمیزنم بزار شوهرم فک کنه ب حرفش گوش دادم خودش میگ برو خونه مامانت باااشون بحرف من شوهرمو میشناسم فقط میخاد بفهمه برام مهم هست یا ن ول نمیکنه بخداطلاهامو برد مااامانم گفت جهیزیتو بده عکسمو گذاشت پروف شوهرم دوست نداشت دعوا شد همیش زیر گوشم میخونه طللق بگیر 

مقصر خودتی که گوشی هستی ، از عقلت استفاده کن به جای گوش دادن به حرف مادرت

توقع شوهرت هم اصلا درست نیست که با مادرت حرف نزن و نرو و.....بگو مادرمه نمیتونم بگذارمش کنار ،بگو تو رفتارتو جلوی خانواده ام بهتر بکن که مادرم اینقدر نگران زندگی من نباشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

خدا بهت کمک کنه عزیزم

ولی به نظرم الان الویت زندگی شما باید بچه تون باشه

مادرتون افتاده تو دور لجبازی که مثلا شوهرتو شکست بده ته این دعوا هیچکی برنده نمیشه

ی کم صبوری کن 

اگه حال دل خودتو و بچه ت خوبه به نظرم ترک نکن همسرتو

واي چه كارهايي ميكنه مادرت ، هر مردي باشه پاي همچين مادرزنيو از زندگيش ميبره ، از بابات بخاه مادرتو كنترل كنه يا خودت باهاش برخورد كن ، بگو جهيريه و طلاهامم بابام خريده ربطي به تو نداره كه ميخاي پس بگيري .

مقصر مادرت نبود تو بودی که بخاطر یه دلیل مزحک مثل بچه ها قهر کردیمگه زندگی خاله بازیهشوهرم بگه دیر م ...

همسر من سرکار بود ماموریت مثلا ۸ یا ۹ عید برمیگشت خونه ماامانمم میگفت الان ک شوهرت دیر میاد بیابامن بریم عیددیدنی منم گفتم ن انقدر مثل جادوگرها زیر گوشم بد شوهرمو کفت ک ناخوداگاه بدم اومد از شوهرم رفتم قهر . ماامانم چون متنفره از شوهرم میخاد طلاقمو بگیره . الانم من میدونم ی مدت ب حرف شوهرم گوش بدم خودش میگ باز برو ببینشون و حرف بزن باهاش  من پدرم چون کاری ندار الان شوهرم میگ باهاش حرف ببزن خاسنی میبرم ببینش اما بامادرت حرف بزنی زندگیمو خراب میکن بلهاش حرف بزنی اخلاق منم بد میش نمیخام اخلاقش بد ش

مفصر خودتی ب چند دلیل

۱.ب حرف مادرت سر عید دیدنی مسخره قهر کردی

۲. توی حرفات هی میگی مامانم فهمید شوهرم نمیذاره یا شوهرم فهمید قهر رو مامانم گفته، از کجا فهمیدن؟خودت ابراز میکنی قاعدتا، و اینقد ابراز کردی ک شوهرت رو از چشم خانوادت و بلعکس انداختی

مگه آدم همه چی رو به مادرش باید بگه؟؟!! سیاست نداری بین مادرت و شوهرت رو شکرآب کردیمقصر (صد) خودتی ع ...

مامانم همش میگ باید طلاق بگیری بخاطر اینکه طلاق نگرفتم برگشتم طلاهایی ک دوران مجردی برام گرفته بود رو برد گفت جهیزیتو بده و..