2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دهه شصتم، ما فقط اطلاع می‌دادیم به خانواده، حتی با همسرم دوست بودم، رفتنی به مامانم میگفتم باهاش میرم کجا و تقریبا کی برمیگردم، خیلیییییی خوب بودن و هستن مامان بابام عاشق شونم همیشه حامی بودن ولی همسایه و فامیل آره واقعااااا اذیت میکنن حتی الان  تو مراسم خاکسپاری شوهر خاله و

خاله و بکن تذکر داد مانتو ت خیلی کوتاهه من چای می‌خوردم هنوز میخواستم قورت بدم بعد یه چیزی بگم یا نگم

مامانم شروع کرد عروستو جمع کن سر خاکسپاری شوهرت که میشه پدرشوهرش رفته کاشت ناخن لاک زده به دختر من چیکار داری🤣🤣

👏👏👏👏😂😂😂😂دهه پنجاه ک. دیگ نگو...... 

خدا رو.شکر.دهه شصتیم.

چون دهه پنجاه علاوه بر خانواده،جواب خدا رو هم باید بدن.که چرا گند زدین تو نسل های بعدیتون😂😂😂😂. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

من دهه شصتم، ما فقط اطلاع می‌دادیم به خانواده، حتی با همسرم دوست بودم، رفتنی به مامانم میگفتم باهاش ...

من خودم یه همسایه داشتیم همیشه خدا هم دم در بود.من بچه بودم می رفتم مغازه.کلی سوال می پرسید.کجا میری.چه میخوای بخری.کی بهت پول داده🤣🤣🤣🤣

😂😂👌

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

واقعن خوش شانسی از نظر خانوادهدمشون گرم

واقعااااا تا قبل ازدواج قدر نمی‌دونستم اصلا 

فکر میکردم همه همینن، یا خیییییییلی مهم نبود

البته تو مجالس از طرز پوشش و اخلاق و رفتارشون گاهی میفهمدیما ، ماهم کلا آزاد نبودیم خیلی محدودیت داشتیم ولی محدودیت ها در حدی بود که برای خودمون منطقی بود مثلا من با همسرم میرفتم بیرون اولا ترمای آخر دانشگاه بودم پسر خوبی بود قصد ازدواج بود، و اینا نه با هر پسری هرشزایط... بعد ازدواج وارد خانواده جدید شدم با بقیه بیشتر ارتباط گرفتم باباااااا صد رحمت به زندان گوان تانامو چه وضعشه ...تاسف اوره آدم حاضر به خودکشی میشه، علاوه بر محدودیت‌ها کتک هم میخوردن

به ما چه ربطی داره.به شخصیت همسایه ربط داره🤣

شخصیت خودت ،یعنی نوع رفتارت که چطور رفتار کنی  برای همسایه میشه نوع برداشتش از کارای تو 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

من خودم یه همسایه داشتیم همیشه خدا هم دم در بود.من بچه بودم می رفتم مغازه.کلی سوال می پرسید.کجا میری ...

نترس هنوزم هستن. دهه چهله.. مدام چکار چی میخا بخری...روسریت چقد قشنگه...از کجا خریدی.میدیش ..به من...

اخر یه روز بهش گفتم.

ببین فلانی میخوای مغذمو بدم بهت.جواب سوالاتتو بگیری...😂😂😂

منم دهه شصتی...

حالا دهه هشتادیا...از جلوشون با ده تا بستنی رد میشیماااا نمیگن یکیشم بدین به ما.

........  

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂