2777
2789
عنوان

تخم مرغ خام و بارداری

165 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. من حواسم نبود غذایی خوردم که تخم مرغ خام داخلش بود (شبیه مواد سمبوسه)،  چون باردارم به نظرتون مشکل سازه؟ خانمی تخم مرغ خام یا نیم پز خورده؟ مشکلی نداشتن؟ خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید،  ممنونم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه میکروبی توش هست که عملکردش تو بدن یک به ۵هزاره

نترس چیزی نمیشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
حالا تا آخر بارداری آدم حواسش نیست ممنوعیات دیگه رو میخوره😁😅 همه رو بگو یه بار چیزی نیست خود جفت ه ...

متاسفانه پزشک لیستی در اختیار ما قرار نمیده،  خودمون باید تحقیق کنیم و این جالب نیست به نظرم...  به من گفتن غذای کنسروی و زعفران نخور😐

متاسفانه پزشک لیستی در اختیار ما قرار نمیده، خودمون باید تحقیق کنیم و این جالب نیست به نظرم... به ...

لیست بده باورت نمیشه میخوای بهت بدم؟

سبزی خوردن  سالاد  حذف گوجه با پوست حذف 

میوه با پوست حذف 

مواد غذایی کباب شده سرخ شده حذف 

لبنیات فقط ماست پاستوریزه پنیر فقط خونگی یعنی خودت درست کنی 

گل و گلدون تو خونه نباشه 

حیوون خونگی نباشه چه جوجه چه گربه 

تن ماهی و ماهی جنوب که بزرگ باشه حذف 

کارخونه ای هر چی بود حذف