همونطور که میدونین تنبیه کردن بچه ها از نوع بدنی چه توی دین مقدس اسلام و چه از نظر روانشناسی تا جای ممکن نهی شده، ولی این روزا برای هرکدوم از ما به طور ناخواسته پیش اومده که به جهت تغییر رفتار یا هرچیز دیگه متوسل به اینکار شده باشیم و بعدش هم پشیمون. خواستم بپرسم از نظر شما تنبیه فیزیکی بچه ها تحت هر عنوان و شرایطی اشتباهه یا اگه کنترل شده باشه یه جاهایی به عنوان تلنگر و با هدف اصلاح رفتارشون میتونه لازم باشه؟ فقط خواهش می کنم صادقانه پاسخ بدین دلیل اینکه میگم فقط مادران عزیز پاسخ بدن اینه که خودشون چون با تجربه و صاحب فرزند هستن
من تو کتاب خوندم بجای زدن محدودیت زمان مند انجام بدید
بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه 💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باردارم کمرم درد میکنه منننن شبا چجور بخوابم پدرم درومده بارداری اولمه بلد نیستم هیچیییی نه درست پا شدن رو بلدم نه درست نشستنو نه درست خوابیدنو لطفا راهنماییم کنید
اسی من مشاور میگفت بچه رو نباید کتک زد فقط باید مجازات در نظر گرفت که اگه فلان کارو کردی جریمت میکنم و قاطع خودتونو پدرش انجام بدید نظرتون واحد باشه نه هرکدومتون ی چی بگه