2777
2789
عنوان

واکنش ها به تاپیک قبلیم(پشیمونم)

344 بازدید | 40 پست

اگر تاپیک قبلیمو ندیدین برین یه لحظه بخونین همون اول توضیح دادم خلاصه ... و نظرتونو بگین لطفا ... ولی بدونین که این یه تصمیم لحظه ای بود و من فقط خواستم شوهرمو به خودم متوجه کنم و بدونه که از کارش ناراحت شدم ....

حالا که این مسئله چند ماه گذشته و مشکلی برامون پیش نیومده و خیلی عادی مث همیشه هستیم ...

فقط میخوام نظرتون رو بدونم ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نباید کلا در مقابل رفتار و کار اشتباه یکی بیای توام کار اشتباهی انجام بدی خب چرا؟

چونکه اگه انجام بدی حق شکایت نداری چون خودتم کاره اشتباهی انجام دادی 

اگه انجام بدی اون دیگه از کارش پشیمون نیست چون فک میکنه حقت بوده 

و اگه انجامش ندی حق شکایت داری و اون میتونه از کارش پشیمون باشه و همیشه یجورایی تو ازش یه قدم جلویی 

جدای از اشتباه محضی که بالا گفتم

چطور ب خودتون اجازه دادین برین با یه مرد غریبه بگو بخند کنین؟!!! خودتون برا خودت عزت احترام قائل باشین

البته ببخشید ک میگما

اما کلا هر کاری جبران نمیخواد!

هر کاری هم هرجبرانی نداره.... یعنی چی برا جزجگردادن به طرف، میرین خطاترش رو انجام میدین؟!!!

خب شما وقتی ببینین شوهرتون به یه خانم دیگه زل زده واکنشتون چی بود ؟ چیکار میکردین ؟

من اولش جا میخورم و چشمامو پایین میذارم و هول میشم

اما ب هیچ عنوان به شخصیت خودم چنین اجازه ای نمیدم که چنین کاری انجام بدم!

من اولش جا میخورم و چشمامو پایین میذارم و هول میشماما ب هیچ عنوان به شخصیت خودم چنین اجازه ای نمیدم ...

بعضی وقتا هر عملی یه عکس العملی داره ... من وقتی شخصیت ام خورد میشد که چیزی نگم بهش یا با اون کارم بهش تذکری ندم