2777
2789
عنوان

خیال‌پردازی عاشقونه🤗🫀 بیاین

818 بازدید | 96 پست

بیاین حرفای فانتزی عاشقونه بزنیم، موقعیت‌های عشقی بگیم

مثلا من الان دوس داشتم بعد یه قهر و دعوای بد موقع خواب برم توی بغلش و بگم درسته باهام قهر کردی، ولی دلیل نمیشه بدون بغل بخوابیم که🥺 اونم دلش قنج بره با اخم فشارم بده بگه آخه بد عصبانی می‌کنی منو، حقته باهات قهر بمونم ولی چه کنم دلم نمیاد... منم خودمو لوس کنم و شادمان از این آشتی دلچسب بعد کلی ماچ و بوسه و قربون‌صدقه در آغوش هم بخوابیم🥹

پ.ن: دوستان بنده شوهر دارم ولی در حال جدایی هستم چیزی هم که تعریف کردم بخاطر ذهن فانتزی‌بازمه، شخص خاصی مد نظرم نیست خیالیه ولی از بچگی مدام به همین چیزا فکر می‌کنم

شما هم بگین😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پیشم میبود با خیال راحت نفساشو زیر گوشم میشنیدم و اروم خواب بودم و آغوش گرمش نثار بدنم🫠 

نه اینکه بخاطر پی ام اسم تا این موقع بی دلیل خوابم نمیبره(: 

ولی میدونم خیلی زود اون روزا میرسه 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اول بگم فانتزیت عالی بود❤️👍😂

حالا منم بگم : 

موقعیت: خونه کراش 

تو آشپز خونه بودم داشتم آب میخوردم ک دیدم تو هال کسی نیست و همه جا ساکته دور بر رو نگاه کردم دیدم کسی نی بعد یادم اومد همه قرار بود برن باغ پشت خونه 

من تصمیم گرفتم ک برم تو راهرو بودم سرم پایین بود داشتم میرفتم بیرون ک محکم خوردم  ب سینه کراشم اخی گفتم  تا دیدمش دستپاچه شدم گفتم ببخشید تا خواستم برم بازو مو گرفت ب سمت خودش کشید گفت خوبی🥺؟؟ببینمت 

بعد منم گفتم آره خوبم عطر تنش منو ب جنون میرسوند 

خواستم برم ک منو محکم تو بغلش گرفت و گفت میدونی من خیلی دوست دارم؟مراقب خودت باش😉

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107