کم از صاحبخونه دلم نشکسته....بچه ی من خیلی بد خواب و کم خوابه....با وجود تلاش فراوونم بازهم صبح میخوابه...حالا چند وقته که صاحبخونه بنایی دارن و صبح شروع میکنند دستگاه فرز و دریل و کلی دستگاه صدا دار وحشتناک رو به کار انداختن....بچه ی منم به شدت میترسه و بیدار میشه ...یک سال و چهارماهشه ...
به صاحبخونه شوهرم گفت اگر میشه ظهر به بعد شروع کنید اونم با حق جانبی گفت خوابه که خوابه ،اصلا پاشید از اینجا برید ... هر بار یه ایرادی میگیرید ....ای خدا چقدر دلمون شکست ...من اینقدر به خدا بی آزارم ....اصلا هم رفت و آمد ندارم .حتی تا جایی که ممکنه از جای میخ مستاجر قبلی استفاده میکنم که میخ جدید نزنم ...خونه رو هم عین دسته گل تحویل میدم ....ولی انگار همه چیز برعکسه
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا تو کاسشون میزاره به شما هم خیرو برکت میده انشالله یا اون صاحب خونه به راه راست هدایت شه و شما هم به یه خونه بهتر برین
این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .