2777
2789
عنوان

امان از بعضی صاحبخانه ها

542 بازدید | 43 پست

خدا توی دلهای شکسته ست 

کم از صاحبخونه دلم نشکسته....بچه ی من خیلی بد خواب و کم خوابه....با وجود تلاش فراوونم بازهم صبح می‌خوابه...حالا چند وقته که صاحبخونه بنایی دارن و صبح شروع میکنند دستگاه فرز و دریل و کلی دستگاه صدا دار وحشتناک رو به کار انداختن....بچه ی منم به شدت می‌ترسه و بیدار میشه ...یک سال و چهارماهشه ...

به صاحبخونه شوهرم گفت اگر میشه ظهر به بعد شروع کنید اونم با حق جانبی گفت خوابه که خوابه ،اصلا پاشید از اینجا برید ... هر بار یه ایرادی میگیرید ....ای خدا چقدر دلمون شکست ...من اینقدر به خدا بی آزارم ....اصلا هم رفت و آمد ندارم .حتی تا جایی که ممکنه از جای میخ مستاجر قبلی استفاده میکنم که میخ جدید نزنم ...خونه رو هم عین دسته گل تحویل میدم ....ولی انگار همه چیز برعکسه 

انشالله به زودی زود بری تو خونه خودت عزیزم 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا تو کاسشون میزاره به شما هم خیرو برکت میده انشالله یا اون صاحب خونه به راه راست هدایت شه و شما هم به یه خونه بهتر برین 

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

حتما إن شاء الله از کجا بخرم عزیزم

من خودم گوش گیر اسفنجی خریدم برای همین خواب هم هست 

از شهر مون داخل لوازم پزشکی خریدم بقیه جاها رو نمیدونم 

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨

پنبه بزارید گوش نی نی روی سطح زمین نخوابونید طبق اداره ی کار ساخت و ساز از ۸ صبح مجازه

اینقدر صدا زیاده که حتی روی تخت هم میبرمش 

بیدار میشه با صدا به شدت می‌ترسه و گریه می‌کنه 

من خودم گوش گیر اسفنجی خریدم برای همین خواب هم هست از شهر مون داخل لوازم پزشکی خریدم بقیه جاها رو نم ...

آخه اینقدر بد قلقه که حتی اگر آروم چیزی روش بکشم هم بیدار میشه ...میترسم نزاره رو گوشش بمونه

ان شاءالله خودتون خونه بخرید

ولی خودتون رو جای اونا هم بذارید

فکر کنید کارگر میارن، کارگر از ساعت ۷،۸ شروع میکنه به کار

جدای از اون زندگی نرمال همه از ساعت ۷ و ۸ شروع میشه تا ۷ و ۸ شب

زندگی شما به خاطر کوچولوتون از تایم معمولی خارج شده که اینم گذراست

آخه اینقدر بد قلقه که حتی اگر آروم چیزی روش بکشم هم بیدار میشه ...میترسم نزاره رو گوشش بمونه

خیلی نرمه بعد خواب بزارید توی‌ گوشش

An overly imaginative teenager/ Anne of Green Gables✨