2777
2789
عنوان

زنی که هیچ پشتوانه ای نداره ولی زندگیش نابوده چیکار باید بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 25 پست
حالم از شوهرم بهم میخوره دام واسه خودم میسوزه😔زندگیمو تباه کرد،ولی خب بچه هام اذیت میشن بدونه من بخ ...

ترو خدا نزار بچه هات اذیت بشن 

من دیدم می‌دونم چقدر سخته 

حال الآنم ک زندگی خودمو دارم بازم بازممم بیشتر روزام گریه و ناراحتیه 

فکر و خیالشون راحتم نمیزاره 

منم مثل بچه های شما ی بچه ای بودم با دعوای خانواده بزرگ شدم خیلی دردناکه واقعا برام تورو خدا نزار سختی بکشن

موندم ۱۴ساله تغییر نمیکنه خودمو کشتم چقدر امید داشتم به درست شدن، ذاته آدما تغییر نمیکنه کلا ناامیدم ...

عزیزدلم میفهممت خیلی سخته . ولی امیدت بخدا باشه بسپر بخدا خودش برات معجزه می‌کنه عزیزدلم 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سپردم همیشه😔

می‌دونم سخته عزیزم ولی سعی کن خودتو اذیت نکنی بفکر خودت باش بعد بفکر بچه هات باش اونا با غصه ی تو غصه دار میشن . میفهمم که خیلی عذاب می‌کشی ولی حالا که سپردی به ا بهش فکر نکن که چی میشه از ته قلبت ایمان داشته باش که هرچی خدا بخواد خوبه و راضی هستی باورکن برات معجزه می‌کنه 

می‌دونم سخته عزیزم ولی سعی کن خودتو اذیت نکنی بفکر خودت باش بعد بفکر بچه هات باش اونا با غصه ی تو غص ...

دقیقا دارم همینکارو میکنم،به روی بچه هام که اصلا مشکلاتمونو نمیارم نمیذارم متوجه بشن بخاطر عزت نفس و تربیتشون اصلا نذاشتم متوجه حاله من بشن،دقیقا فقط دارم تلاش میکنم تا اونا حالشون خوب باشه و خوش باشن 

دقیقا دارم همینکارو میکنم،به روی بچه هام که اصلا مشکلاتمونو نمیارم نمیذارم متوجه بشن بخاطر عزت نفس و ...

بگردمت که همه سختی‌هات می‌ریزی تو خودت . خدا برات درست کنه عزیزم بخاطر صبوریت حتمن برات معجزه می‌کنه 

بگردمت که همه سختی‌هات می‌ریزی تو خودت . خدا برات درست کنه عزیزم بخاطر صبوریت حتمن برات معجزه می‌کنه

ممنون که اینقدر مهربونی بنده ی خوب خدا😔الهی که خدا واست معجزه کنه آمین بشه هرچی که دلت میخاد🥲

ممنون که اینقدر مهربونی بنده ی خوب خدا😔الهی که خدا واست معجزه کنه آمین بشه هرچی که دلت میخاد🥲

فدات بشم عزیزم 😘 امیدوارم خدا ب زودی زود برات معجزه کنه و بهترینهای دلت رقم بزنه