2777
2789

دوست دادم ی روز معروف ترین قناد شهرمون بشم ،کیک های مراسم های خاص رو من بزنم و انقد سرم شلوغ بشه ک مشتری رد کنم😂😂😂🤧

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بزرگ شدن بچهام🥹

داماد شدن داداشم😍🫠

ماشین مورد علاقمو بخرم🤤

از این شهر برم جایی ک دوست داریم زندگی کنیم👋💚

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم پولدار بشیم هرچی دلمون می خواد بخریم

تو یه محله ی خیلی خوب یه خونه‌ی خیلی خوب بخریم

بریم مشهد پابوس امام رضا علیه السلام 

دشمنانمون نابود بشن نتونن کاری کنن 

تا آخر عمر من و خانواده م سالم باشیم

به خدا خیییییلی نزدیک بشیم

دوست دارم نماز بخونیم چون الان حوصلمون نمی کشه

عاقبت به خیر بشیم

اون دنیا با امامان معصوم محشور بشیم ان شاالله

دوست دارم پولدار بشیم هرچی دلمون می خواد بخریمتو یه محله ی خیلی خوب یه خونه‌ی خیلی خوب بخریمبریم مشه ...

چه عالی 

ولی نابودی دشمنو نگی هم انرژی ننفیه پ هم اینکه تیچوقت آرزوی مرگ و نابودی کسیو نکن

باشه ولی فقط خدا شرشون رو به خودشون برگردونه

خدا حتما برمیگردونه

تا حالا چیزی دیدی تو این دنیا که ظلم کنه و بی جواب بمونه؟

و بالعکس خوبی کنه و هیچی نشه؟

خدا حتما برمیگردونهتا حالا چیزی دیدی تو این دنیا که ظلم کنه و بی جواب بمونه؟و بالعکس خوبی کنه و هیچی ...

برای ما که تا الان بی جواب مونده

ولی ما صبر می کنیم تا خدا خودش به اونا ضربه بزنه 

ضربه‌ی ما ضعیف میشه 

برای ما که تا الان بی جواب مونده ولی ما صبر می کنیم تا خدا خودش به اونا ضربه بزنه ضربه‌ی ما ضعیف می ...

به جای اینکه هی به فکر‌این باشی که دشمنت آسیب ببینه

کار خوب کن ببین خدا چه سریع چند برابرشو بهت میده

به جای اینکه هی به فکر‌این باشی که دشمنت آسیب ببینهکار خوب کن ببین خدا چه سریع چند برابرشو بهت میده

شما باید اینو بفهمی که آسیب زدن به یه نفر و با روح و روان یه نفر بازی کردن یعنی چی 

من اونایی که ما رو نابودمون کردن و به ما آسیب زدن تا اونا رو بدتر از خودمون نبینم  آروم نمی شینم

ما خونه نشین شدیم بد بخت شدیم دیگه هیچ کاری نمی تونیم بکنیم یه مرده متحرک هستیم ما رو تنها گذاشتن هیچ کس رو نداریم 

دشمنان ما مثل دشمنان امام حسین هستن عجب از اونا انتقام گرفته شد از دشمنان ما هم باید انتقام گرفته بشه 

شما باید اینو بفهمی که آسیب زدن به یه نفر و با روح و روان یه نفر بازی کردن یعنی چی من اونایی که ما ر ...

من راستش کسی باهام دشمنی کنه خدا رو شکر‌ میکنم که زود شناختمش یا اصلا میگم چه دلیلی داره که ناراحت شم

و به زندکیم ادامه میدم و به فکر انتقام نیستم و آرزو میکنم هر چی خیره براشون پیش بیاد

تو رو خدا ول کنید این عقاید برای ۱۴۰۰ سال. پیشه الان هیچکی همچین کاری نمیکنه