2777
2789
عنوان

حسین ارا و مجتبی شکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 37 پست
ن بحث سلیقه نیستمن چند روزی پادکست شکوری گوش میدادم و اوکی بودم، بعد دیدم اون اترژی مثبته توم کم شده ...

میگم سلیقه این چون من کلا دوست دارم با حقایق آشنا بشم تا اینکه مدام هی از انرژی مثبت تو گوشم خونده بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا بهت انرژی منفی داد؟فوق العاده س که

اینکه از رنج خیلیی میگن

یعنی اصا ندیدم تو پادکستا که از دیسپلین یا اراده ای چیزی بگن

یا حتی توی پادکست حال خوبم از رنج میگن

یکم عجیبه بود برام

نمیتونم هضم کنم 

یا من عجیبم یا ایشون😭

اسی اگه می خوای با روانشناسی حالت بهتر بشه پیج یه خانم دکتر بهت معرفی کنم توی اینستا کلیپ ها و استوری هاش رو ببین . حداقل این روانشناسه از طریق علمی و درست سعی در بهبود حال دیگران داره ...

بستگی داره از زندگیت چی میخوای و در چه شرایطی هستی زندگی رنجه سختی دارهشاید کمتر کسی باشه باهاش رودر ...

همین دقیقا همین حرفا حالمو بد میکنه.

ته دلمو خالی میکنه. اره رنج وجود داره

ولی چیزای خوبم کم نیستن

بنظرم اونقدری که راجع به درد زندگی گفتن از حال خوب نگفتن.

این حرفا که میگن" ما مجبوریم ادامه بدیم، زندکی ی رنجه" نمیدونم عجیبه چرا برام 

اینکه از رنج خیلیی میگنیعنی اصا ندیدم تو پادکستا که از دیسپلین یا اراده ای چیزی بگنیا حتی توی پادکست ...

خب رنج واقعیت زندگیه و اتفاقا داره میگه نه ناامید شو 

نه مثل روانشناسی های زرد انگیزشی فقط مثبت نگر باش

کاملا روند طبیعی و واقعی زندگی رو میگه. یا رنج رو میتونی برداری تلاش کن.یا نمیتونی.. پس بپذیر

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
تو اوج یه بحران روحی خیلی زیاد و عمیق بودم و شکوری حکم مرهم و دارو برام داشت. خداروشکر میکنم بابت وج ...

اره دقیقا

حس خوبو گرفتم منم اوایل

بعد که ادامه دادم

بیشتر چیزای منفی و دیدم و کلا انرژیم برای انجام کارای روزمرم رفت🤌🏻 با اینحال حس خوبی دارم نسب به ایشون

اون یکی و‌نمیشناسمولی مجتبی شکوری عالیهههههقانون جذب اینا روانسناسی زرده

راجع به این گیجم که چرا ایشون که انقدرررر فهمین، از قانون جذب چیزی نمیگن؟ انقدررر اهل کتابن پس چرا ‌کتابای اینطوریو ندیدن؟ مگه میشه

خب رنج واقعیت زندگیه و اتفاقا داره میگه نه ناامید شو نه مثل روانشناسی های زرد انگیزشی فقط مثبت نگر ب ...

اوهوم

درست میگید شما

ولی کاش جدا از رنج روی چیزای مهم دیگم فوکوس کنن. چون بعد از پذیرفتن این رنجِ، چیزای دیگم میتونن کمک کننده برای ادامه دادن باشن.

دقیقاا ولییی مطمئن نیستم رو این موضوعمیگم شاید من خیلییی مثبتم یا چیچرا عجیبه

مثبت بودن که خیلی خوبه من خودم بدم میاد از منفی نگری و حتی واقع بینی و خیلی مثبتم از همین راه به همه چی رسیدم