yektiop مدیر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 122 عنوان حسین ارا و مجتبی شکوری | مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 37 پست برم سمت کدوم؟😐 گیج شدم جدییکیشون از قانون جذبو حال خوب میگه مداماز مدیتیشن و ایناو اقای شکوریم از رنج و ایناانقد نظرای متفاوت خوندم راجع به این دونفر الان حس خوبی به هیچکدوم ندارم😭 1404/04/28 | 01:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shaahrzad عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 1871 ن بحث سلیقه نیستمن چند روزی پادکست شکوری گوش میدادم و اوکی بودم، بعد دیدم اون اترژی مثبته توم کم شده ... میگم سلیقه این چون من کلا دوست دارم با حقایق آشنا بشم تا اینکه مدام هی از انرژی مثبت تو گوشم خونده بشه
مهرآبانم عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16476 چی گوش میدین شما؟ من کسانی که واقعا روانشناس هستند رو کلیپ هاشون رو می بینم یا کارگاه هاشون شرکت میکنم
yektiop مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 122 کجا بهت انرژی منفی داد؟فوق العاده س که اینکه از رنج خیلیی میگنیعنی اصا ندیدم تو پادکستا که از دیسپلین یا اراده ای چیزی بگنیا حتی توی پادکست حال خوبم از رنج میگنیکم عجیبه بود برامنمیتونم هضم کنم یا من عجیبم یا ایشون😭
آنی_دیلارد عضویت: 1404/04/15 تعداد پست: 242 تو اوج یه بحران روحی خیلی زیاد و عمیق بودم و شکوری حکم مرهم و دارو برام داشت. خداروشکر میکنم بابت وجود یه عده آدم
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12899 اون یکی ونمیشناسمولی مجتبی شکوری عالیهههههقانون جذب اینا روانسناسی زرده و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
مهرآبانم عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16476 اسی اگه می خوای با روانشناسی حالت بهتر بشه پیج یه خانم دکتر بهت معرفی کنم توی اینستا کلیپ ها و استوری هاش رو ببین . حداقل این روانشناسه از طریق علمی و درست سعی در بهبود حال دیگران داره ...
yektiop مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 122 بستگی داره از زندگیت چی میخوای و در چه شرایطی هستی زندگی رنجه سختی دارهشاید کمتر کسی باشه باهاش رودر ... همین دقیقا همین حرفا حالمو بد میکنه.ته دلمو خالی میکنه. اره رنج وجود دارهولی چیزای خوبم کم نیستنبنظرم اونقدری که راجع به درد زندگی گفتن از حال خوب نگفتن.این حرفا که میگن" ما مجبوریم ادامه بدیم، زندکی ی رنجه" نمیدونم عجیبه چرا برام
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 24810 اینکه از رنج خیلیی میگنیعنی اصا ندیدم تو پادکستا که از دیسپلین یا اراده ای چیزی بگنیا حتی توی پادکست ... خب رنج واقعیت زندگیه و اتفاقا داره میگه نه ناامید شو نه مثل روانشناسی های زرد انگیزشی فقط مثبت نگر باشکاملا روند طبیعی و واقعی زندگی رو میگه. یا رنج رو میتونی برداری تلاش کن.یا نمیتونی.. پس بپذیر خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
yektiop مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 122 تو اوج یه بحران روحی خیلی زیاد و عمیق بودم و شکوری حکم مرهم و دارو برام داشت. خداروشکر میکنم بابت وج ... اره دقیقاحس خوبو گرفتم منم اوایلبعد که ادامه دادمبیشتر چیزای منفی و دیدم و کلا انرژیم برای انجام کارای روزمرم رفت🤌🏻 با اینحال حس خوبی دارم نسب به ایشون
yektiop مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 122 اون یکی ونمیشناسمولی مجتبی شکوری عالیهههههقانون جذب اینا روانسناسی زرده قانون جذب و کائنات واقعا دیگه ثابت شدست
yektiop مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 122 اون یکی ونمیشناسمولی مجتبی شکوری عالیهههههقانون جذب اینا روانسناسی زرده راجع به این گیجم که چرا ایشون که انقدرررر فهمین، از قانون جذب چیزی نمیگن؟ انقدررر اهل کتابن پس چرا کتابای اینطوریو ندیدن؟ مگه میشه
yektiop مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 122 اسی اگه می خوای با روانشناسی حالت بهتر بشه پیج یه خانم دکتر بهت معرفی کنم توی اینستا کلیپ ها و استور ... حتما. ممنون میشم🤍
yektiop مدیر استارتر عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 122 خب رنج واقعیت زندگیه و اتفاقا داره میگه نه ناامید شو نه مثل روانشناسی های زرد انگیزشی فقط مثبت نگر ب ... اوهومدرست میگید شماولی کاش جدا از رنج روی چیزای مهم دیگم فوکوس کنن. چون بعد از پذیرفتن این رنجِ، چیزای دیگم میتونن کمک کننده برای ادامه دادن باشن.
diana88 عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 1416 کجا بهت انرژی منفی داد؟فوق العاده س که ته حرفاش ناامیدی هستچون به نظرم واقع گراست
diana88 عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 1416 دقیقاا ولییی مطمئن نیستم رو این موضوعمیگم شاید من خیلییی مثبتم یا چیچرا عجیبه مثبت بودن که خیلی خوبه من خودم بدم میاد از منفی نگری و حتی واقع بینی و خیلی مثبتم از همین راه به همه چی رسیدم