2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین بفهمیم

72 بازدید | 9 پست

سلامتی خیلی مهمه خانوما

یذره مریض میشیم میخایم دنیا نباشه فقط ما خوب شیم 

پس چرا اینقدر خر میشیم بدی میکنیم حرص میخوریم حرص دنیا مال دنیا 

چرا شکر نمی‌کنیم که سالمیم چرا قانع نیستیم 

میدونی بديش اینه یه روزی دیکه این سلامتی نیست و دیگه از درون واقعا حالمون خوب نیست...😭

من ترس دارم از بیماری از ضعف🥲

(تلنگر)

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
خوش بحالت ا یکاش خونوادم اینو بفهمن

سخته من خودمم میخام بفهمم و واقعا درک کنم که چی مهمه 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته من خودمم میخام بفهمم و واقعا درک کنم که چی مهمه

خیلی خوبه واقعا 

حتما مامان خوبی میشی 

مامان من که بهترین دختر بودم براش ولی نخواست منو (:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خیلی خوبه واقعا حتما مامان خوبی میشی مامان من که بهترین دختر بودم براش ولی نخواست منو (:

عزیزمم🫂

ممنون قطعا تو لیاقت بهترین ها رو داری

عزیزمم🫂ممنون قطعا تو لیاقت بهترین ها رو داری

مرسی ازت 

لیاقت من کی قراره ببینمش نمیدونم😂

مرسی ازت لیاقت من کی قراره ببینمش نمیدونم😂

انشالا با یه شوهر خوشتیپ و پولدار و خوش اخلاق😂

انشالا با یه شوهر خوشتیپ و پولدار و خوش اخلاق😂

ایشالا😂

حتی اگه بشه هم من نمیخوام 

چون اون مسئول خوب کردن حال من نیست(:

ایشالا😂حتی اگه بشه هم من نمیخوام چون اون مسئول خوب کردن حال من نیست(:

چرا یه وقتایی تو زندگی به کسایی نیاز داریم که بهمون ثابت کنن ما لایق زندگی خوبیم و آرامش 

انشالا بشه 

چرا یه وقتایی تو زندگی به کسایی نیاز داریم که بهمون ثابت کنن ما لایق زندگی خوبیم و آرامش انشالا بشه

دقیقا 

امیدوارم