2777
2789
عنوان

خواهرم بهم تیکه میندازه

976 بازدید | 30 پست

اصلا خودش و بچه هاش برام مهم نیستن 

اما اون دائم به بچه های من گیر میده توی جمع مثلا میگه چرا اب زیاد خوردی مواظب باش فلان چیز خراب نشه 

چرا اینجوری کردی چرا فلان کردیر

پاشو بچه هاتو جمع کن 

یا مثلا امروز خونه داییم بودیم داشتیم حاضرمیشدم بریم بیرون یهو گفت چقد شکمت بزرگه 

یا همش میگه چقد چاقی درصورتی که حودش چاقتره ولی قبول نمیکنه 

منم اصلا جوابشو نمیدم چون میدونم جواب بدم ی چیز دیگه میگه 

اما عصبی میشم چکار کنم 

خواهرا این حرفارو معمولا راحت به هم میگن چرا تو بد برداشت کردی...البته من و خواهرم بچه نداریم ولی راحت به خم میگیم چاق شدی و این حرفا 😂

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

بگو تو با این هیکل نظر ندی سنگین تری واااااا😒😒😒

یا هرچی گفت جوابشو بده چون داخل جمع یا یه مجلس مهم تخریبت می‌کنه ابروت می‌ره خواهر 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرا این حرفارو معمولا راحت به هم میگن چرا تو بد برداشت کردی...البته من و خواهرم بچه نداریم ولی را ...

چون خواهرم گروه زده تو روبیکا همه رو دعوت کرده جز من 

با من رفت و امد نداره چندبار دعوتش کردم خونم اما انگار نه انگار منو دعوت نکرده تازه بعد مهمونیم بهش توی ظرف غذا دادم که بعد ظرفمو برام نیاورد برده خونه مادرم انداخته که خودم برم بیارم 

چون هر کاری من میکنم اونم تقلید میکنه 

وقتی میگه چاق شدی بگو اونی که باید بپسنده پسندیده یا بگو شوهرم اینجوری بیشتر عاشقمه دوست داره تپل بشم دائم بهم میرسه و خوراکیای مقوی میخره 

برای بچه هاتم حرفی زد بگو خودم بهتر میدونم چیکار کنم و چجوری بچه هامو تربیت کنم شما فکر بچه های خودت باش جوش من و بچه هامو نزن 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

[QUOTE=388726058]چرا باهاش میری اون ور این ور چرا بهش اهیمت میدی تو به خودت و بچه هات برسی اون دیگه جرئت نمیکنه بهت ...[/QUOTEتوی مهمونای خونوادگی اونم هست نمیشه که بخاطر اون هیجا نرم 

بعدم من کاری بهش ندارم اون همش به منو بچه هام گیر میده مثلا یکی از فامیلا از دختر من تعریف کرد گفت چقد دخترت خوشگله منم گفتم اینا سمت شوهرم همشون خوشگلن یهو گفت چقدم زشته دخترت

یا مثلا من مجرد بودم میرفتم سرکار منو مسخره میکرد که تو گشنه ای میری سرکار اما خودش الان با سه تا بچه میره سرکار 

اصلا اون لحظه چیزی به ذهنم نمیرسه

یه برنامه هست داخل گوگل به اسم حاضر جوابی فکر کنم نزدیکای دویست و خورده ای قیمتشه ولی عالیه حرف مقابل رو سرچ کن و یه جواب دندون شکن تحویل بگیر 

یا به چت جی پی تی بگو اون یه جواب محترمانه بهت میده

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

وقتی میگه چاق شدی بگو اونی که باید بپسنده پسندیده یا بگو شوهرم اینجوری بیشتر عاشقمه دوست داره تپل بش ...

امروز یک بلیز دامن قشنگ پوشیدم که بریم بیرون یهو گفت چقد شکمت بزرگ و زشته 

هر چی گفت بگو کور نیستم میبینم. بهتره خودت یه ایینه بزاری جلوت. در مورد بچه هاتم بگو. تو برو بچه های خودتو تربیت کن بچه هام ناماذری خواستن میسپارم به تو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اصلا قبول نداره چجوری بهش بفهمونم

بقول ما مازندرانیا شه کنگ میخ طویله ره نوینده ادامش یادم نیس

یعنی چی؟  یعنی میخ طویله تو باسنش نمیبینه به سوزن باسن بقیه گیر میده

متوجه شدی چی میگم؟

اگه عقایدتعصبی و سنتی دارین رومن ریپلای نکنین