2777
2789
عنوان

خواهرم بهم تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 30 پست
امروز یک بلیز دامن قشنگ پوشیدم که بریم بیرون یهو گفت چقد شکمت بزرگ و زشته

حالا امروز که جواب ندادی هیچی از این به بعد چیزی گفت همونجا جوابشو بده ساکت بشه منم خواهرم ی بار تیکه انداخت همون لحظه جوابشو دادم دیگه رفت که بهم چیزی بگه تو جمع حرف زد تو همون جمع جوابشو بده خرابش کن 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی گفت بگو کور نیستم میبینم. بهتره خودت یه ایینه بزاری جلوت. در مورد بچه هاتم بگو. تو برو بچه های ...

مریضه 

دیشب تو جمع بهم میگه یک بچه دیگه بیار گفتم نه همین دوتا کافیه بعد گفت همین دوتا رو عرضه نداری جمع کنی تو همینارو جمع کن نمبخاد بچه بیاری

خاله منم هی از مامانم ایرادای الکی می‌گرفت  منم  هم حوصله نداشتم سه ساله قهریم این آدما از سر حسادت این کارا رو میکنن 

جدی آدما ی سمی و از زندگی بیرون کنی تازه میفهمی چقد نبودنشون خوبه 

مریضه دیشب تو جمع بهم میگه یک بچه دیگه بیار گفتم نه همین دوتا کافیه بعد گفت همین دوتا رو عرضه نداری ...

همون لحظه میگفتی . معلوم نیست با خودت چند چندی. اول میگی بیار بعد مبگی نیار. حتما برو یه اسکن مغزی بده. الزایمر داری اونم پیشششرفته. نگرانتم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من خواهر ندارم ولی خواهر شوهرام اینجورین 

البته در کل باهاشون خوبم رابطمون اوکیه ولی خب گاهی ازین حرفا میزنن 

من باردارم ماه هشتم و شکمم خیلی کوچیکه و اصلا وزن اضافه نکردم و کلا تغییر نکردم و همه اینو میگن نه اصلا هیچیم شبیه حامله ها نیست بعد خواهر شوهرام تا منو می‌بینن میگن پای چقدر ورم کردی وای دماغت گنده شده وووو

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
خاله منم هی از مامانم ایرادای الکی می‌گرفت منم هم حوصله نداشتم سه ساله قهریم این آدما از سر حسادت ...

من به احترام بزرگتر بودنش تا حالا احترامشو داشتم ولی دیگه واقعا رو اعصتبمه 

اخه ک.ونم میسوزه تو جنع من اصلا محلش نمیدم ی دفعه ی چیزی میگه من ضایع میشم بعد مغزم قفل میکنه نمیتونم جواب بدم ساکت میشم با اینکه حرفش چرته

من به احترام بزرگتر بودنش تا حالا احترامشو داشتم ولی دیگه واقعا رو اعصتبمه اخه ک.ونم میسوزه تو جنع م ...

کاملا درک میکنم چون خاله منم همین بود 

بهترین کار اینه رفت و آمد نکنی باهاش و دوری کنی 

نهایتش تو مهمونی و عروسی اینا همو ببینید 

جوابشو بدهدر ادامه بازم جوابشو بده

یبار با اون خواهر دیگمم که اخلاقش مث همینه همینجوری رفتار کردم هرچی گفت منم محترمانه جواب دادم اخرش گفت واویلا حالا انگار میگی حتما باید جواب بده که تند تند داری جواب میدی در نهایت باز من ساکت شدم