2777
2789
عنوان

بابام سختگیره شوهرمم همش میگه که

326 بازدید | 20 پست

بابام به شدت سختگیره 

یکساله عقدیم از ۱۱ بگذره مدام زنگ میزنه کجایی بیا 

نمیزاره پیش هم بخوابیم 

نمیزاره سفر بریم 

نمیزاره خونشون بمونم 

و چیزای دیگه 

اگه دوستان حمله نکنن نه علاقه ای دارم خونشون بمونم نه کاری دارم که پیشش بخوابم یا نه اصلا بحثم رو اینا نیست ولی میگم زشته وقتی عقدم بابام اینجور میکنه اینو قبول داره که شوهرمه و باید خرجی بده اما قبول نداره که شوهرمه و اختیارم دستشه که حداقل یه سفر بریم بازم میگم بحثم رو اینا نیست قضیه اصلی اینه که شوهرم همش میگه هرکی جای من بود با این شرایط ول میکرد میرفت حالم از حرفش بهم میخوره حالا بخدا هرکی میرسه میگه از صفر تا صد زندگیتون و لولتون از اینو خانوادش بالاتره خیلی الانم بحثم تعریف نیست چون کسی نمیشناسه بخوام تعریف بدم منظورم در این حد تفاوته بعد اینجور سر این قضیه این واسه من ناز میکنه چندبارم بهش حرف زدم باز میگش همینقدر نفهمه تازه بحث جشن عروسی که تازه تاپیک قبل گفتم هم بماند 

من نمیفهمم همه از این چالشای مسخره دارن یا فقط من بدبختم که هیچیم مثل بقیه نیست بدترین دوران دوران عقدو نامزدیه

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

کار بابات درست نیس

ولی چیزیه که هست دیگه باباتم بهت گوش نمیده

پس درک بایددد از جانب همسرت باشه تا وقتی برید خونه خودتون

منت چیو سرت میذاره

اگر هم ناراحته

بگه واقعا رفتار بابات بجا نیس ولی بخاطر تو این چیزارو تحمل میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل شما بودم خیلی اذیت شدم توی عقد ولی شما که میدونی خانوادت سخت گیره باهاشون همکاری کن که بگذره و نامزدت زودتر عروسی بگیره 

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

به نظرم بابات کار درستی میکنه تو هم اعتماد به نفس داشته باش و پشت بابات باش . اینجوری خیلی سنگین تر هستی جلوی خانواده شوهرت .و بعدم به شوهرت بگو خیلی دوست داری پیش هم باشیم عشقم زود عروسی بگیر بریم سر زندگیمون  بگو تا خونه بابام هستم باید حرمت بابامو نگه دارم ما بد می‌دونیم این چیزا رو خب .بعدم بگو جشن عروسی دوست دارم بگو آرزو هر دختری  همیشه تو زندگی لباس عروس و عروسیه کاری نکن حسرتش به دلم بمونه بگو‌پول و مال همیشه میاد تو زندگی همیشه میشه سفر رفت ولی عروسی فقط یک شبه تو کل زندگی . بگو من دخترم میخای منو سر افکنده کنی تو فامیل .بگو دلم میخاد تو لباس دامادی و خودم لباس عروس باهم برقصیم و ...

کار بابات درست نیسولی چیزیه که هست دیگه باباتم بهت گوش نمیدهپس درک بایددد از جانب همسرت باشه تا وقتی ...

منم قبول دارم رفتار بابام اصلا درست نیست بابام به شدت مذهبی افراطیه به شدتتت ولی اصلا نمیشه باهاش بحث کرد قبل از جریام عقدم که کسی نبود خودشو مامانم سفر دوتایی نیرفتن منو ابجیم خونه تنها بودیم حتی تا یک هفته اما از وقتی عقد کردم میگه نه اصلا سفر نمیریم خونه خالی میشه که مبادا اون بیاد پیشم حتی بعضی شبا میاد تو سالن پیش شوهرم میخوابه که من حتی همون یکساعتم نتونم پیشش بمونم و برم تو اتاقم خودمم تو اتاق تنهام نمیزاره بیاد پیشم هر بارهم پیش همیم یه جوری بهم نگاه میکنه بابام که انگار با یه پسر غریبه اومدم تو خونه و قراره دوست پسر خلافکارمو ببینه 

شوهرمم جای درک کردن مدام منت میزاره اونروز بهش گفتم این بین خیلی دارم با حرفاتون اذیت نیشم و کاری ازم برنمیاد خستم کردین ولی انگار فایده داره شانسه منه هرچی دیوونه است گیرم میوفتن

به نظرم بابات کار درستی میکنه تو هم اعتماد به نفس داشته باش و پشت بابات باش . اینجوری خیلی سنگین تر ...

من بهش میگم قبول دارم بابام سختگیره ولی الان تو خونشم پدرمه نمیتونم تو روش وایسم دقیقا هم میگم یه شبه ارزوی هر دختری عروسیه ولی برمیداره بهم میگه واسه چشم و هم چشمی گیخوای جشن بگیری 🫠😑 

این میگه من نمیام تو باغ برای جشن برای رقص که عمرا بیاد 🤦‍♀️🤦‍♀️کوچیک ترین چیزاهم برام ارزویه

من بهش میگم قبول دارم بابام سختگیره ولی الان تو خونشم پدرمه نمیتونم تو روش وایسم دقیقا هم میگم یه شب ...

تو هم وسایل جهیزیه رو ارزون بخر و کم بخر .اگه گفت چرا این ارزون و خوب نیست بگو برای چشم هم چشمی میخای زندگی کنی ! بعدم پول جهیزیه رو از بابات بگیر اگه بهت میده طلا بخر پس انداز کن برای خودت ب شوهرت هم نگو  . 

تو هم وسایل جهیزیه رو ارزون بخر و کم بخر .اگه گفت چرا این ارزون و خوب نیست بگو برای چشم هم چشمی میخا ...

بیشترشو خریدم جنس خوبم گرفتم فقط یکم خورده ریز مونده که فایده ای نداره بابامم اینکارو بعید میدونم کمه وگرنه کار خوبی بود ولی کلا تو هر شرایطی این پس اندازه مخفیامه رو باید داشته باشم دلم نه به شوهرم زیاد خوشه نه خانوادم که حامیمم باشم من کلا تو دنیا تک و تنهام خودم باید یه جوری جمع کنم زندگیمو

تو هم وسایل جهیزیه رو ارزون بخر و کم بخر .اگه گفت چرا این ارزون و خوب نیست بگو برای چشم هم چشمی میخا ...

ولی جدی اگه نگرفته بودم روش خوبی بود که ضایع اش کنم

بیشترشو خریدم جنس خوبم گرفتم فقط یکم خورده ریز مونده که فایده ای نداره بابامم اینکارو بعید میدونم کم ...

آفرین عزیزم .همیشه به فکر خودت باش تا میتونی طلا بخر الیزابت و رب سکه اینا و بذار بمونه برا خودت کاش موقع خریدن جهیزیه این فکرو کرده بودی و الان کلی پس انداز داشتی فوقش جهیزیه خراب بشه خود شوهرت بعدا مجبور میشه بخره 

آفرین عزیزم .همیشه به فکر خودت باش تا میتونی طلا بخر الیزابت و رب سکه اینا و بذار بمونه برا خودت کاش ...

🥲🥲اره حواسم نبود بعدشم بعید میدونستم خانوادم همکاری می کنن شاید میشد اینکارو کرد من میگم فلان وسیله رو نمیخوام به جاش اینو بگیرین یه برنامه درمیارن برام چه برسه به این قضیه  خیلی خستم🥲💔 دلم یه حامی میخواست ولی در نهایت تنهاتر از قبل شدم فقط خودمم که میتونم یه کاری کنم برای خودم و باید تلاشمو کنم از الان و به فکر اینده باشم که اگه مشکلات جدی تر شد بعید میدونم کسی کنارم باشه برام دعا کنید بتون بربیام از پسش 

مرسی گلم انشالله همیشه خوشحال باشی

🥲🥲اره حواسم نبود بعدشم بعید میدونستم خانوادم همکاری می کنن شاید میشد اینکارو کرد من میگم فلان وسیل ...

فدات شم .  شوهرت رو با رابطه با سر زبون و دلبری کردن بکشون سمت خودت  . میدونی باید هندونه بذاری زیر بغل مردها . بعدم بگو نمیخام دشمن شاد بشم بگو من خواستگارای زیادی داشتم ولی پول برام مهم نبود دوست داشتن مهم بود منم تورو انتخاب کردم بگو دلم میخاد سر افرازم کنی بگو  بعدا فامیلامون نمیگن اینقد همه خاستگار هارو گفت نه حالا شوهرش حتی ی عروسی کوچیک نگرفت براش  ... 

فدات شم . شوهرت رو با رابطه با سر زبون و دلبری کردن بکشون سمت خودت . میدونی باید هندونه بذاری زیر ...

مرسی عزیزم اره حرفای خوبیه ایناهم یادشون بگیرم یکی یکی بگم بهش ❤️😂ممنون