2777
2789
عنوان

بنظرتون پنیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسواس فکری خصوصا چطور متوجه شدین؟

خب با یه خوندن خبر ک آدم اینجوری نمیشه.

از وسواس فکریه ک شما اینطوری شدین.اضطراب پنهان داری.اگه امکان داره ب روانپزشک یا پزشک مغز و اعصاب برو.

یا خودت تغییر بده این رویه ی زندگی رو

خب با یه خوندن خبر ک آدم اینجوری نمیشه.از وسواس فکریه ک شما اینطوری شدین.اضطراب پنهان داری.اگه امکان ...

هست ولی در حد روانپزشک و اینا نیست من چون حال خودم بد بود رفتم یه کانال پیامایی با همون مضمون حال من گذاشت باعث شد اینطور شم

ی چی بگم.

منم عین شما بودم هیشکی بهم نگف حتی تذکر هم نداد.اما من ب شما میگم خواهش میکنم جدی بگیر.نگو طبیعیه نگو خود ب خود خوب میشم.رفته رفته بدتر میشی.ب دل نگیر حرفامو نمیخام نگرانت کنم.دارم تجارب خودمو میگم.

نمیخام قرصهام رو بهت بگم میترسم خدایی نکرده اتفاقی بیافته برات.خودسرانه قرص خوردن اونم مغز و روان خوب نیس.اما دکتر من بهترین دکتر هس

نمیدونم که.اما اگه دوس نداری قرص بخوری.

این کارا رو بکن.

مغزت رو گرم کن.شبها وقتی میخوای بخوابی گلاب طبیعی بخر اصل.مثل وضو دست و صورتت رو بشور.با یه کمیش هم میشه.بو کن بخواب.درسته بوی حرم خواهی داد اما خیلی موثرع.

سردی نخور اصلا.خصوصا شب ها.مثل شیر پنیر دوغ و اینا.خیلی زیاده بگرد پیدا کن.بخون طب سنتی تو کانال ها و گروه ها زیاده.تو گوگل بگرد راه و درمان رو

اونم خیلی بده متاسفانه

آره خیلی بده انشالله چیزی نیست ولی حتما دکتر برید

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃