2777
2789

چه زمانی تو عقد بودید چطور بود؟ ( اونایی که تو عقدیددهم بگید)

و حالاا که خونه خودتونید چطوره؟ 

و در آخر چه نصیحتی میتونید بکنید درین مورد؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توصیه م اینه که باهاشون صمیمی نشو، دوست خودت ندون و از سادگی هرکاری کنی و هرحرفی بزنی

باید حرف و رفتارت سنجیده باشه  و رسمی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بستگی به دو طرف داره . خانواده شوهر من خیلی خوبن . قدرشناسن.  منو دشمن خودشون نمیبینن . باهم با محبت رفتار میکنن منم دقیقا همین رفتار رو باهاشون دارم  . حالا یه عده هستن دستت رو تا آرنج بکنی تو عسل بذاری تو دهنشون میگن آه آه چه تلخه. اینو باید خودت تشخیص بدی . در کل زیاد صمیمی نشو . هرگز راز های خانواده خودت رو حتی پیش شوهرت نگو . از عیب و ایراد و نقطه ضعف خانواده ات چیزی نگو . مهربون و بامحبت باش ببین اگه جواب داد ادامه بده اگه دیدی نمک نشناسن مثل خودشون باش

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بستگی به دو طرف داره . خانواده شوهر من خیلی خوبن . قدرشناسن. منو دشمن خودشون نمیبینن . باهم با محبت ...

والا الان انقد مارو برای ی وام ازدواج دارن اذیت میکنن 

😞😞دوست دارم زودتر بریم خونه خودمون واقعا 

برام دعا کن لطفا 🥲😭

رفتو امدتون چی ؟

اگه نزدیک هستید هفته ای یکبار برید سر بزنید

یا اگه دعوتی هستن هروقت دعوت کردن برید

اینم بدون بزار بهت بیشتر محبت کنن تا شما به اونا، ناز داشته باش

و اینکه همیشه نخند و حرفاشون تایید کن، خودت نظر بده، از خودت نظر داشته باش، بزار به حسابت بیارن نه اینکه بگن خب برای زهرا که فرقی نداره چی باشه و چجوری باشه پس هیچی نگن و نظرتو نپرسن

حتی اگه برات فرقی هم نداره بازم یچیزی بگو و نظر بده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
رفتو امد؟

هر چند وقت یکبار برو خونشون و بهشون تعارف بزن ک تشریف بیارین رفتی هم از این عروسا نباش ک دست ب سیاه و سفید نمیزنن و سرجاشون میشینن چون اینجور افراد خیلی زود از چشم مادرشوهر پدر شوهر میوفتن کمک بکن اما در حد معتدل باز شورشو در نیار ک بشه وظیفت

هر چند وقت یکبار برو خونشون و بهشون تعارف بزن ک تشریف بیارین رفتی هم از این عروسا نباش ک دست ب سیاه ...

اتفاقا مادرشوهر ما بیشتر احترام و توجه اون عروسو داره که ظرف نمیشوره و کاری نمیکنه، در حد سفره جمع کردن فقط کمک میکنه و یه چای بریزه

باید ببینه اخلاق خانوادشون چیه

اتفاقا مادرشوهر ما بیشتر احترام و توجه اون عروسو داره که ظرف نمیشوره و کاری نمیکنه، در حد سفره جمع ک ...

گفتم ک زیاد نباید کار کنی در همون حدی ک سفره جمع می‌کنه و چای می‌ریزه کافیه دیگ