2777
2789
عنوان

پسرا و دخترای با تجربه لطفا بیاین

67 بازدید | 6 پست

پسری که نگاهاش عاشقانه و قشنگ بنظر میاد یعنی اینطوری که بهت خیره میشه اما تا نگاهش میکنی،نگاهشو میدزده امااا از اونجایی که فهمیده تو هم بهش حس داری،پررو شده و عمدا میخواد حرصتو دراره وبگه با دخترتی زیادی هست! و یا مثلا عمدا شل کن سفت کن در میاره و یه بار توجه میکنه و یع بار بی توجهی....

این پسر چه مرگشه؟!

فاز و قصدش چیه؟! چرا جلو نمیاد؟!

دفعه ی اخری دیگه محلش ندادم و اونم دست پیشو گرفت که پس نیوفته و اونم بی محلی کرد....

بیین پسرا خوب بلدن ادای عاشقارو در بیارن و عاشقانه نگاه کنن هیچی فیط داره گوههههه میخوره تورو بندازه ...

اره خودمم حس میکنم فقط عقده ی توجه داره

ولی واقعا چرا اینکارو میکنن؟! نمیگن اون‌ادم نابود میشه؟! مگه میشه انقدر بی وجدان و خودخواه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خودمم حس میکنم فقط عقده ی توجه دارهولی واقعا چرا اینکارو میکنن؟! نمیگن اون‌ادم نابود میشه؟! مگه ...

اکثرا قبلا عاشق یکی بودن دیگه بقیه برا سرگرمیه و وقت پر کنی چون وجدان ندارن چون ب اینچیزا ک طرف نابود میشه فکر نمیکنن فقط عقده ی خودشون. خالی میکنن همین چون میخان گنده گوزیییی کنن جلو رفیقاشون بگن فلانی پیگیر منه و هزار تا چون دیگ در کل گوههههههههههه میخورن

ففط اینو بدون پسری ک بخادت اول مامانشو میفرسته جلو والسلامممممم

مررررسی واقعا از راهنمایی کاملتاره واقعا درسته

اره عزیزم هر وقت دیدی کسی ازین گوها میخوره ببخشید هی از این لفظ استفاده میکنم چون غیر این نیست

باور نکن

ب پسرا نگاه هم کنی میرن پیش بقیه تعریف میکنن این دختره تو کف منه من ردش کردم من نخاستمشو فلان در صورتی ک خودششششش اول امار داده

کسی ک‌ واقعا بخاد مامانشو میفرسته جلو یا خودش راهی پیدا میکنه ک بیاد از خودت بخاد ک ننشو بفرسته جلو