2777
2789
عنوان

ادامه بحث سره زشتی من روز خاستگاریم با مادر شوهرم و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 54 پست
حالا اینا گفتن داشته ک بهت گفته عجبببب😐😐😐

دقیقا جیگرم و سوزوند با حرفاش 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

شوهرمم قسم خورد من نگفتم 

اگه فرداشم خواستم ببینمت بدلیل این بوده شمارتو بگیرم اجازه بگیرم ببینم راضی هستی بهت پیام بدم یا نه 

منم گفتم اوکی 

اما ذهنم مشغوله 

بچه ها بازم میگم بارها و بارها یقه شوهرمو گرفتم گفتم چرا اینو به مادرت گفتی شوهرمم تکذیت میکنه حتی قسم میخوره من نگفتم 

نمیدونم کی دروغ میگه کی راست

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقدر پسر ها ظاهر بین شدنددرسته زن خوشگل دوست دارند ولی مگه داریم آدم بی عیب؟هر کس عیب و ایرادی ...

مقصر دخترا هم هستن میرن تا ناکجاشون رو عمل میکنن که مردا راضی باشن بعد مردها نهایت یه بینی عمل کنن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اگه یک درصد ارامش داشتم بعد اینکه فهمیدم شوهرم اون زمانا با من خوب بوده و پشت سرم حرف زده و من اون ز ...

خب باید بشناسیش ...خودت یکم هوش بخرج بدی متوجه میشی این اخلاقای خاله زنکیو دارع یا ن...یه سری چیزارو لازم نیست مستقیم متوجه شی‌..همینی ک کلیت رفتار اون آدم دستت میاد میفهمی ممکنه همچین کاری ازش سر بزنه یا ن

چرا شوهرت انقد گیر چش و چال بوده😂

چه میدونم همین الانم مژه میزارم چشاش برق میزنن

شوهرمم قسم خورد من نگفتم اگه فرداشم خواستم ببینمت بدلیل این بوده شمارتو بگیرم اجازه بگیرم ببینم راضی ...

حالا اگرم شوهرت یک حرف الکی نه از روی ایراد به مادرش گفته مادرشوهرت داره بزرگش می‌کنه 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
چرا انقدر پسر ها ظاهر بین شدنددرسته زن خوشگل دوست دارند ولی مگه داریم آدم بی عیب؟هر کس عیب و ایرادی ...

حالا خودشون و ببینی شبیه دبه خیارشور میمونن😑 یکی از خواستگارای منم فکر کنم به همین دلیل منو رد کرد تو دلم گفتم اون چه اعتماد به نفسی داره 

قدش تقریبا پنج سانت از من بلند تر بود.موها کم پشت.پوستش افتاب سوخته و دندوناش جرم گرفته و....اوق خدا

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

شوهرمم قسم خورد من نگفتم اگه فرداشم خواستم ببینمت بدلیل این بوده شمارتو بگیرم اجازه بگیرم ببینم راضی ...

بنظرم همسرت داره دروغ میگه از ترس واکنش شما 

چون دلیلی نداره مادر همسرت هم دقیقا به چیزی اشاره کنه که همسرت در کمال بی فکری عنوان کرده 

خیلی حرکت همسرت چیپ بوده درکت میکنم نمیدونم چی بگم عزیز

با شوهرت دعوا نکن تورو خدا چقدر ساده ای تو تاپیک قبلی هم گفتن نکن که

انتظار داری ما اینجا بگیم حق با تو ء برو بزن در گوش شوهرت؟ انقدر بیکاری که دنبال اعصاب خوردی میگردی؟

الان باید دنبال راه حل باشی که با مادرشوهرت چیکار کنی

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه ها من با برادر شوهرم خیلی صمیمیم 

نه اینکه خیلی جلف صمیمی باشیمااا نه ولی مثلا منو شوهرم بحثمون میشه پادرمیونی میکنه شعورشم از همه بیشتره 

بنظرتون یه جوری یواشکی ازش بپرسم؟؟؟ 

با شوهرت دعوا نکن تورو خدا چقدر ساده ای تو تاپیک قبلی هم گفتن نکن کهانتظار داری ما اینجا بگیم حق با ...

من سوالم یچیز دیگه بود گلم 

میگم چراااا مادر شوهرم و شوهرم حرفاشون یکی نیست 

همیشه شوهرم تکذیب میکنه

نه اینکار رو نکن دیگه نفر چهارم رو وارد نکن

بار اولشون نیست 

یبارم یه بحثی شد من نفهمیدم مامانش راست گفته یا شوهر من