حتماا
(ببین منابعی که گفتی همه جزو منابع خوبن من نظر خودمو طبق منابعی که داشتم میگم)
من زیست دهم و یازدهم خیلی سبز داشتم درسنامه کاملی داره تستاشم در حد متوسطه میشه گفت، برای شروع خوبه به نظرم و راضی بودم
فیزیک هردو پایه خیلی سبز داشتم که راضی ام هم از درسنامه هم تستاش و هم تست درحد کتاب داره هم متوسط و سخت که برای شروع خیلی خوبه (من خیلی شنیدم که برای شروع نشرالگو نزنین چون سطحش بالاست زده میشی بهتره به عنوان منبع دوم بزنی)
شیمی هردوپایه مبتکران داشتم درسنامش بی نظیره قطعا پشیمون نمیشی، تستاشم خوبه ولی برا استوکیومتری پیشنهاد میکنم اول تستای کنکورشو بزنی که تو خود مبتکران هست بعد که قوی شدی اگه خواستی تستای تالیفیشو بزن چون یخورده زیادی سخته شاید زده بشی
برای ریاضی هم هردوپایه خیلی سبز داشتم که بازم از درسنامش خیلی راضی بودم تستاش اکثرا متوسط و نهایتا متوسط رو به بالاست تست خیلی سختی به چشمم نخورده (البته چاپ 400 داشتم) برای شروع استفاده کن عالیه در کنارشم وقتی مسلط شدی حتما تستای ازمونارو کار کن ، آی کیو معمولا سطحش بالاست حالا درمورد ریاضی اطلاع زیادی ندارم ولی درکل بهتره از کتابای سطح متوسط و متوسط رو به بالا برای شروع استفاده کنی
درکلللل به نظرم بزار یکی دوهفته بری مدرسه بعد از کتابخونه بگیر ببین با کدوم جور تری، چون منبعی ک مناسبت باشه به خیلی چیزا بستگی داره، مثلا یکی دبیرش سطح خیلی بالا کار میکنه خودشم قویه شاید خیلی سبز براش مناسب نباشه..
هروقت سوالی داشتی بپرس در حد اطلاعاتم کمکت میکنم💗