2777
2789
عنوان

بچم افتاد رو سنگ پیشونیش شکاف برداشت خونش بند نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من شنیدم یه نفرمیگفت اگه پنبه بسوزونی بزاری روش بند میاد ولی بنظرم زنگ بزن اورژانس راهنمایی بگیر من دخترم نوزادبود تبش بالا بود خیلی دکتر بردم دارو داد خونه مون حاشیه بود نتونستم دوباره ببرم راهنمایی کرد بهم  شماهم زنگ بزن راهنمایی می‌کنه اگه لازم باشه میاد

امشب چخبره تو سایت یکی بچش سرش خورده ب سنگ یکی بچه خواهرشوهرش با واکر زده تو سر بچش یکی دیگه با کمرب ...

اون کمربنده حیف تاپیکش قفل بود

دلم میخواد برا بچه بشینم زار بزنم

دلم ریش شد براش

کاش اعصاب نداشت به دنیا نمیورد😭

۷ساعت ک نمیشه.‌احتمالن خونابه رو میبینه وخیال میکنه خونه...براخودم پیش اومده ک زردچوبه انداختم بعد۵د ...

چسب زخم ک خودم زدم بعد یکساعت دیدم اون وسط چشم زخم ک سفیده خونی شده و یکم نشتی داشته 

الان ک چسب بخیه زدیم زیر چسب قرمز شده یعنی خون اومده و احساس میکنم میخواد یکم خون بیاد بیرون 

چسب زخم ک خودم زدم بعد یکساعت دیدم اون وسط چشم زخم ک سفیده خونی شده و یکم نشتی داشته الان ک چسب بخیه ...

نه عزیزم...خون داره لخته میشه و بند میاد ...کاری ب چسب نداشته باش فعلن...اگه خود بخود دراومد اونوقت زردچوبه بنداز رو زخم و دیگه چسب ننداز تا بند بیاد

عزیزم من شنیدم یه نفرمیگفت اگه پنبه بسوزونی بزاری روش بند میاد ولی بنظرم زنگ بزن اورژانس راهنمایی بگ ...

تو اورژانس چسب بخیه زدن الان از زیر اون میخواد خون نشتی بده

اون کمربنده حیف تاپیکش قفل بوددلم میخواد برا بچه بشینم زار بزنمدلم ریش شد براشکاش اعصاب نداشت به دنی ...

باید بره روانپزشک حتمآ 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

تا یه ساعت دیگه چکش کن اگه بند اومد اوکیه اوه گ از زیر چسب شرشر خون میومد ببر دکتر دوباره.

شرشر نمیاد مثلا در ساعت یک قطره 

ولی بديش اینه زمان زیادی گذشته و چسب بخیه رو تو بیمارستان محکم زدن نمیدونم از زیر اون چجوری نشتی میده 

شرشر نمیاد مثلا در ساعت یک قطره ولی بديش اینه زمان زیادی گذشته و چسب بخیه رو تو بیمارستان محکم زدن ن ...

زنگ بزن به آشنایی کسی بچه رو ببر بیمارستان.‌ بالاخره شرایط اضطراری هست. برا گشت و گذار که نیست زشت باشه. یا همسرتون زنگ بزنه کسی بیاد ببرتون.