2777
2789
خب ی سوال دیگه فقدان پدر یا مادرتو احساس کردی؟مثلا انقد سرد و بی محبت باشن که فک کنی کلا تو زندگیت ن ...

انگار چون بابام همیشه پیشم نبوده داداشم ندارم به همسرم وابسته شدم چون خیلی وقتا باهمیم وقتی نیس انگار مثلا میگم نکنه چیزیش بشه دور از جونش یا مثلا بابامو بچه که بودم همش میگفتم نکنه بره تصادف کنه دور از جونش بمیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینه دیگه تو تله رهایی داری بزن گوگل تله رهایی برات میاد کسایی که تله رهایی دارن معمولا فقط میتر ...

آره میترسم همیشه قبل تشنجش هم‌ میترسیدم طلاقم بده

باز خوبه تو جلوت نشسته

انقدر دق شدم دوران دوری :) 

خاصیت عشقه دیگه 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

آره هییی امان از عشق که آدمو مجبور به هرکاری میکنه

اسی اهل دوره هستی ظچ

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

آره میترسم همیشه قبل تشنجش هم‌ میترسیدم طلاقم بده

حتما به روانشناس مراجعه کن 

تله رهایی تو کودکی شکل میگیره وقتی کودک تو محیطی ناامن بزرگ میشه معمولا  تو بزرگسالی میترسه که پارتنرش یا کسی که دوسش داره ترکش کنن یا بمیره یا بلایی سرش بیاد 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

حتما به روانشناس مراجعه کن تله رهایی تو کودکی شکل میگیره وقتی کودک تو محیطی ناامن بزرگ میشه معمولا ...

مرسی چشم سعی میکنم برم چون دارم روانی میشم انگار وسواس فکری گرفتم

مرسی چشم سعی میکنم برم چون دارم روانی میشم انگار وسواس فکری گرفتم

خیلیم عالی موفق باشی عزیزم

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بیکاریا برای چی باید همش منت یکی رو بکشی تو زندگی اگه دعواتونم بشه اون مقصر باشه باز همه چی سر شما خ ...

آره واقن بیکارم شایدم از بیکاری دارم اینکارو میکنم انگار همش باید باهاش در ارتباط باشم کلا در طول روز چون شغلش آزاده اکثرا از اینستا به هم پست میفرستیم و در ارتباطیم ولی کلا بد عادت شده من خیلی منت کشیدم همیشه اولش خودش یه جوری دعوا رو شروع میکنه منم عصبی میشم روانیم کرده دیگه آخرش من بدتر از اون دعوا میکنم و میشم مقصر