2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار تایپ و اینا چطوره به درد میخوره؟

اره چرا که نه، خیلی از شرکت ها تایپیست و منشی میخوان، من چون چادری هستم نمی‌تونستم برم چون ظاهر آراسته می‌خوان ولی اگه تو اعتقادی به حجاب نداری، به ظاهراً برس برو، کار تو آشپزخونه هم خیلی خوبه، من تو آشپزخونه فست فود کار میکردم با اینکه تحصیلات هم دارم ولی هم اسون بود هم زنونه

کار تایپ و اینا چطوره به درد میخوره؟

به نظرم یه کار یاد بگیر فروسندگی و اینها ادمو به جایی نمیرسونه اگر لپ تاپ ددری وقت بزار پایتون یا ورد پرس و این میز ها یاد بگیر که بتونی بعد پروژه بگیری یا بیرون شاغل بشی چند سالته؟؟؟؟

اگر حرفه ویاهنزی داری برو دنبالش اگر نداری فروشندگی  بخصوص لباس زودم یادم میگیری خوبه کار توی اشپزخونه کمک دست شیرینی پزی منشی سالن منشی باشگاه 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

یه سری کارا رو بهت پیشنهاد میدم خودم انجام دادم ولی از هیچ کودوم راضی نیستم یه سود ماهانه چهار پنج تومن تا هفت هشت تومن در میاوردم .

۱_ تت بگ درست میکردم میفروختم ، یه توپ متقال میخری از پانزده خرداد ، یه توپ چهل متری دو سه میلیون میشه حدودا ، صد تا توت بگ ازش در میاد ، هر تت بگ رو میفروشی دویست ، اگه به مغازه دارا میخوای بدی زیاد نمیخرن صد ، صد و پنجاه میخرن . اما اگه حوصله کنی خودت انلاین بفروشی بهتره که من اعصابم نمیکشید دو هفته یه بار ماهی یه بار یه نفر ازم خرید کنه تا جا بیفتم .

۲_ لواشک درست کنی به مغازه ها و انلاین بفروشی  ( اینکارو من هنوزم انجام میدم بازار اینم خیلی جالب نیست ولی یه کم بهتره)

۳_لباس تو خونه بدوزی بفروشی اینو خاله م انجام میده 

۴_ شیرینی و کوکی درست کنی بفروشی 

۵_ بری دوره های ارایشگری یاد بگیری

۶‌_ ترشی و مربا درست کنی بفروشی 

۷‌_ کش مو و توربان درست کنی بفروشی ‌.

۸_ وسایل رزینی و اکسسوری درست کنی بفروشی 

دیگه چیزی به مغزم نمیاد 

کش مو و توریان اینا چطوریه بازارش؟

اگه خوب بازاریابی کنی بد نیست 

ولی در کل این کارا طول میکشه تا جا بیفتی و اینکه تک نفره کار کردن درامد خیلی بالایی نمیده به ادم تا کمکم کارتو گسترش بدی .

ولی همون چهار پنج تومن یا هفت هشت تومن که ادم خودش در بیاره موندگار تره تا منشی و فروشنده