2777
2789
عنوان

لباس كارترز

141 بازدید | 11 پست

سلام خانوماي گل، قبلنا تو ني ني سايت يه خانومي بود كه لباساي كارترز ميفروخت، اگه هنوزم هست و كسي لينكشو داره ميشه لطفا برام بذاره، لازم نيست حتما تو ني ني سايت باشه، ميخوام اينترنتي خريد كنم، اگه سايت يا كانال ديگه اي هم ميشناسين لطفا بهم بگين، ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من فروش لباس های کارترز اصل و همچنین لوازم آرایشی و کلی چیزای دیگ و دارم که مستقیم از آمریکا خریداری شدند اگر مایل بودید به این آی دی در ت ل گ ر ا م پیام بدید تا لینک کانال و بدم Baharan_adminn@

اینترنتی که معلوم نیست کارترز اصل باشه یا نه . اگه تهرانی چندتا شعبه اصلی داره . برو اونجا بخر 

واقعا؟ نميدونستم فروشگاه رسمي دارن، نه تهران نيستم ولي لطف ميكني آدرس بدي وقتي اومدم برم؟ ممنون 

من تو کانالم کارترز میزارم البته سه تیکه هاشو.... درجه 1 هم هستن نمیدونم کانال منو دیدین شاید

من بادي و شلوار ميخوام، پارسال خواهرشوهرم از امريكا براي پسرم آورده بود، عالي بود، يه ست پنج تايي بادي با يه ست سه تايي شلوار، از اونا ميخوام، خواهر شوهر جان حالا حالاها نميتونه بياد

من بادي و شلوار ميخوام، پارسال خواهرشوهرم از امريكا براي پسرم آورده بود، عالي بود، يه ست پنج تايي با ...

عزیزم بهم پیام بده لینک کانالو بذارم.... میارم ولی الان نمیدونم موجودی ها ناقص شده چون خیلی هاش رفته... شب عیده ولی سر یزن ضرر نمیکنی  @marjanialv

اینترنتی که معلوم نیست کارترز اصل باشه یا نه . اگه تهرانی چندتا شعبه اصلی داره . برو اونجا بخر 

شرق تهران تو شهر کودک شاپرک 

غرب تهران تو مرکز خرید آیسان 

تو خیابان بهار هم شعبه دارن ولی دقیق نمیدونم کجاش 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧