2777
2789
عنوان

نمیدونم به جاریم چی بگم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 50 پست
بگو اگه میخواستم با کسی باشم یا جایی برم که می اومدم باغمیخواستم یه شب تنها راحت باشمولی حتما با شوه ...

آخه با شوهرم حرف نمیزنم راهمونم دوره ما تهرانیم اونا کرج نمیشد منو بیاد ببره

آخه با شوهرم حرف نمیزنم راهمونم دوره ما تهرانیم اونا کرج نمیشد منو بیاد ببره

خب حرف بزن

ازش بپرس  بعدم باید حسابی باهاش حرف بزنی و حالیش کنی دیگه پدر شده ازین به بعد اوصاع فرق داره

قهر معنا نداره 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه میخواستم با کسی باشم یا جایی برم که می اومدم باغمیخواستم یه شب تنها راحت باشمولی حتما با شوه ...

و مطمئنم که اصلا کسی به من فکر نکرده همه گفتن فقط بمون

حداقل از این جاریم انتظار داشتم که نذاره بمونه

هرچند همه باز برمیگرده به شوهرم که خودش باید از عقل نداشتش استفاده میکرد

دوست داشتم قهر کنم برم خونه مامانم ولی میدونم کار بیهوده‌ایهاینجا هم که موندم اصلا درباره‌ی اشتباهی ...

الهی درکت میکنم الان هرموناتم بهم خورده واقعا سخته ولی واقعا باید بفهمه دیگه 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

بگو دکترم گفته باید استراحت کنم ، دیروز رفتم خونه مامانم.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

بله اول اینکه اونا نباید اصرار میکردن که شبو بمون وقتی میدونن من خونه تنهام بعدشم شوهرم مگه عقل ندار ...

اینقدر واجب بود شوهرت بره....عجب چیزایی آدم می‌شنوه ...بشم مونده ظهر اومده ...چقدرصبوری

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

هر چی میگی شوهرتو خراب نکن و نذار بفهمن مشکل دارید با هم و.... 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

و مطمئنم که اصلا کسی به من فکر نکرده همه گفتن فقط بمونحداقل از این جاریم انتظار داشتم که نذاره بمونه ...

بله واقعا هیچ کس جز شوهرت مقصر نیست‌.اونام فکر میکنن شاید رفتی پیش خانواده ت .شاید کسی اومده پیشت..

ولی شوهرت ...

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
هر چی میگی شوهرتو خراب نکن و نذار بفهمن مشکل دارید با هم و....

واقعا با هم مشکلی نداریم و با خودمم میگفتم حالا اشکالی نداره شبم بمونه ولی حتی یه خبر هم بهم نداد 

تا ساعت ۴ صبح همش میگفتم الان میاد دیگه

بله اول اینکه اونا نباید اصرار میکردن که شبو بمون وقتی میدونن من خونه تنهام بعدشم شوهرم مگه عقل ندار ...

دقیقا

به جاریت بگو حالم خوب نبود و نتونستم بیام و اینا.....

ولی خب از طرفی هم کار شوهرت درست نبود و به نظرم نباید میموند😕

واقعا با هم مشکلی نداریم و با خودمم میگفتم حالا اشکالی نداره شبم بمونه ولی حتی یه خبر هم بهم نداد تا ...

هیچی نگو چون تهش ناراحت میشی و واسه بچه خوب نیست بذار به امید خدا بچه به دنیا بیاد فعلا وقتش نیست 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

واقعا با هم مشکلی نداریم و با خودمم میگفتم حالا اشکالی نداره شبم بمونه ولی حتی یه خبر هم بهم نداد تا ...

حق داری عزیزم 

ولی در هیچ شرایطی نذار کسی از روابط و زندگیت چیزی بفهمه 

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑

نمیدونم آخه میگم شایدم شوهرم گفته که مامانم اومده خونه ما

نگو رفتم خونه یا اومده ، بگو دکترم گفته استراحت کنم ، پیش مامانم بودم

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..