2777
2789
عنوان

شوهرم حرفمو قبول نمیکنه

338 بازدید | 21 پست

بهش میگم بیا مهاجرت کنیم چندین سالی میشه این قصد و دارم ولی الان جدی تر شدم میگه نه کارمو چیکار کنم و بهونه میاره درصورتیکه مشکل کارم نداره نمیخواد بیاد.چیکار کنم حرفمو گوش بده

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

بعد از مهاجرت چه کاری انجام میدید؟یعنی منظورم اینه شغل و اینا چی میشه پس؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهاجرت به این راحتی نیست . 

خب شغلتون میخواد اون طرف چی باشه؟ 

مسکن ؟ زبان بلدی؟ تحصیلات به درد اون ور میخوره؟ خیلی چیزای دیگه

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

بعد از مهاجرت چه کاری انجام میدید؟یعنی منظورم اینه شغل و اینا چی میشه پس؟

اینجا شرکت داره  و کشوری که می‌خوایم بریم تحقیق کردیم می‌تونه تو یه شرکت بنام استخدام بشه یا با حقوق خیلی عالی ولی نمیتونه بپذیره کارمند بشه

وقتی راضی نیست چرا اجبارش می‌کنید ممکنه تو کشور مقصد کارش نگیره اون موقع شما رو سرزنش میکنه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
کجا مهاجرت کنی؟؟مگه اینجا چشه؟؟

کشورشو نمیتونم بگم ممکنه شناسایی بشم،مگه من گفتم مشکلی داره خانم محترم؟؟؟؟

خودت اقدام بکن از سمت خودت رزومه قوی کن و... هرچی حالا . بزار جور شه بعدا بحث کن

من بعد اینکه ارشدمو تموم کردم میتونم اپلای کنم چون دانشگاه تاپی درس میخونم ولی خب تنهایی که نمیخوام برم همسرم باید بیاد دیگه

مهاجرت به این راحتی نیست . خب شغلتون میخواد اون طرف چی باشه؟ مسکن ؟ زبان بلدی؟ تحصیلات به درد اون ور ...

همه شرایطشو داریم از نظر عاطفی هم اصلا آدم وابسته ای نیستم که بگم دلم تنگ خونوادم میشه

همینجوری که نمیشه مهاجرت کرد همچی رو بفروشی بری اونجا پول که تموم شد چی کار میکنی؟ یکی از همسایه های ...

فکر همه جاشو کردم همه چی جوره فقط شوهرم نمیتونه از شرکتش دست بکشه

وقتی راضی نیست چرا اجبارش می‌کنید ممکنه تو کشور مقصد کارش نگیره اون موقع شما رو سرزنش میکنه

کارشو می‌دونم که میگیره با رزومه ای که داره چندین بارم با اصرار من برای شرکت های خارجی رزومه فرستاد و خیلی استقبال کردن ولی راضی نمیشه

همه شرایطشو داریم از نظر عاطفی هم اصلا آدم وابسته ای نیستم که بگم دلم تنگ خونوادم میشه

دختر همکار مامانم هم میخاستم بره . خودش تنها رفت کلاس زبان . شوهرش که دید اون داره می‌ره اینم شروع کرد به زبان خوندم . بعد دختره درخواست داد و ویزا گرفت پسر هم پشت سرش اقدام کرد و جوری شد که با فاصله ۶ ماه باید اون کشور مهاجرت کنند جدا جدا

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)