2777
2789
عنوان

نمیدونم به جاریم چی بگم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب راحت میگی شرایط نداشتم بیام. خونه خودمون راحت تر بودم نیومدم.مگه حتما کسی باید پیشت باشه یا جایی ...

آره دیگه عزیزم کسی که بارداره نباید شبو تنها باشه شاید خدایی نکرده یه اتفاقی می‌افتاد چیکار باید میکردم

از همسرت بپرس چی گفته همونو بگودلیلی نداره از مشگل بین شما خبر داشته باشه بگو میدونستم نمیاد

از یه طرف میگم راستشو بگم تا اونا هم متوجه اشتباهشون بشن که چرا به شوهرم اصرار کردن که بمونه وقتی میدونن من خونه تنهام هرچند شوهرم خودش باید عقل داشته باشه

از یه طرفم حرف شما 

آره دیگه عزیزم کسی که بارداره نباید شبو تنها باشه شاید خدایی نکرده یه اتفاقی می‌افتاد چیکار باید میک ...

اینکه شوهرت بی مسئولیتی کرده شکی توش نیست

منظورم اینه برای جاری که نباید توضیح بدی.. موندی بگی شوهرت بی خبر موند یا خودت رفته بودی خونه مامانت....

راحت بگو نمیخواستم بیام موندم خونه. فقط همین

نه دروغ. نه از جزئیات رفتار شوهرت 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
آره دیگه عزیزم کسی که بارداره نباید شبو تنها باشه شاید خدایی نکرده یه اتفاقی می‌افتاد چیکار باید میک ...

عزیز. 

از مشکلاتت نگو بهش 

ذوق می‌کنه 

به جای قهر کردن با همسرت بشین منطقی حرف بزن 

ولی افسار زندگی تو دست بقیه نده

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

از یه طرف میگم راستشو بگم تا اونا هم متوجه اشتباهشون بشن که چرا به شوهرم اصرار کردن که بمونه وقتی می ...

اصلا بهشون نگو...

مگه بچه ن که ندونن زن باردار تنها نمونه... بدتر خودت سبک میشی

شوهرت باید میفهمید برگرده خونه. حالا شب موند... صبح زود می اومد دیگه تا ظهر موندن ش چی بود

این جاریم فامیل نزدیک خودمم میشه

هر چی 

نگو 

مامان بزرگم همیشه می‌گفت غم ها و مشکلاتتون رو به کسی نگید 

اونی که دشمن تون هست ذوق می‌کنه 

اونی که دوست تون هست دق می‌کنه سعی کنید خودتون حل کنید مشکل رو

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

خب باشه بازم جاریهبعدم میره به بقیه میگه دیگه

خب الان بازم نمیدونم اگر درباره شب پرسید چی بگم

بگم موندم خونمون یا کسی اومد پیشم

نمیدونم شوهرم چی گفته بهشون باهاشم حرف نمیزنم که بپرسم

دلیلی نداره به جاریت توضیح بدی فقط بهش بگو که حالت خوب نبود حالا جاریت به کنار شوهرت واقعا ... 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

اگه درباره‌ی شب پرسید چی بگمبگم تنها موندم یا کسی اومد پیشم؟

بگو اگه میخواستم با کسی باشم یا جایی برم که می اومدم باغ

میخواستم یه شب تنها راحت باشم

ولی حتما با شوهرت صحبت کن ببین اونجا چی گفته.

اونا چی گفتن....نگفتن برو زنت تنهاست.  نکفتن برو شب بیارش...

اول از شوهرت بپرس بعد به جاریت زنگ بزن

دلیلی نداره به جاریت توضیح بدی فقط بهش بگو که حالت خوب نبود حالا جاریت به کنار شوهرت واقعا ...

دوست داشتم قهر کنم برم خونه مامانم ولی میدونم کار بیهوده‌ایه

اینجا هم که موندم اصلا درباره‌ی اشتباهی که کرده صحبت نمیکنه فقط مسخره بازی درمیاره خودشو میچسبونه بهم که الکی الکی آشنی کنم باهاش اصلا نمیتونم تحملش کنم😔