2777
2789
عنوان

نمیدونم به جاریم چی بگم🥴

899 بازدید | 50 پست

دیشب برادرشوهرم همه رو باغ دعوت کرده بود من چون باردارم و کمرم درد میکنه نتونستم برم ولی شوهرم رفت.آخر شب هم زنگ زد که شاید بمونم منم گفتم یعنی چی بمونم من اون وقت باید تنها بمونم شبو شوهرمم گفتم شایدم اومدم ببینم چی میشه بعد دیگه خبری نشد ازش که بگه موندم منم گفتم حتما داره برمیگرده و همش منتظرش بودم تا ساعت ۴ خوابم نبرد.اینم شبو موند و ساعت ۳ ظهر امروز اومد منم اصلا محلش ندادم

حالا جاریم زنگ زده بود جواب ندادم این جاریم اون زنداداشی نیست که دعوت کرده بود. زن یه داداش دیگشه که فامیل خودمم میشه و بزرگترین جاریه

حالا حتما میخواد بپرسه که چرا نیومدی شبو چیکار کردی و ...

نمیدونم حقیقتو بگم که این شوهره بی‌شعورم حتی خبر نداده که شب نمیاد یا یه دروغی سر هم کنم.

میترسم بگم رفتم خونه مامانمینا بعد شوهرم یه چیز دیگه گفته باشه بهشون. با شوهرمم حرف نمیزنم که ازش بپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد خودش باید بفهمه زنشو تنها نزارع خودمون بهشون تحمیل کنیم و اصرار کنیم اصلا قشنگی نداره🙂🙂🙂

مجردم ولی عاشق نی نیام😍🥺😭.کاش میشد ی نی نی بهم بدن بزرگش کنم بهترررررین مامانی بشم واسش😂🥺

خب راحت میگی شرایط نداشتم بیام. خونه خودمون راحت تر بودم نیومدم.

مگه حتما کسی باید پیشت باشه یا جایی باشی.

لازم نیست بگی شوهرت بی خبر مونده بود باغ. عادی میگی خودم نخواستم بیام

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
شوهرم که الان قهرم باهاشولی جاریم زنگ زد جواب ندادم الان خودم باید بهش زنگ بزنم

خب زنگ بزن اگه پرسید چرا نیومدی بگو کمرت درد میکنه و مشکلات بارداری و اینا 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

به جاریت راستشو بگو اونا باید به شوهرت میگفتن برو خونت زنتو تنها نزار چقدر بی عقله شوهرت

بله اول اینکه اونا نباید اصرار میکردن که شبو بمون وقتی میدونن من خونه تنهام 

بعدشم شوهرم مگه عقل نداره هرچی میگم مگه باید قبول کنه

منو بی ارزش کرده پیش خانوادش با این رفتارش