2777
2789
عنوان

در مورد آمپول اچ سی جی .....

742 بازدید | 25 پست

بچه ها چرا میگن ک بعد از آمپول ۱۴روز بگذره بعد معلوم میشه ک حامله اید یا نه ؟؟؟ مگه تو این ۱۴روز موعد پریود نمیرسه ب نظرتون پریود رو عقب میندازه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون آمپول اچ سی جی باعث میشه جواب مثبت کاذب بشه و این آمپول بتا رو بالا میبره نهایتا ۱۴ روز در بدن می مونه و برای همین میگن بعداز ۱۴ روز

باعث تاخیر پریود نمیشه 

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست 

آمپول رو زمانی مبزنن که طبق سونو شما فولیکولت تازه به حد رها کردن تخمک رسیده بعد آمپول رو میزنی تا تخمکت رها بشه و توی اون تایم شما نزدیکی میکنی برای بارداری ....پس هرموقع آمپول رو زدی یعنی اون موقع تخمک گزاری اتفاق افتاده و همیشه ۱۴ روز بعد تخمک‌گذاری نتیجه بارداری مشخص میشه و شما چون آمپول زدی قبل ۱۴ روزبی بی چکت مثبت کاذب نشون میده 

همون هورمونی توشه که وقت حاملگی بصورت طبیعی بدن تولید میکنه،باید وقتش بگذره که ببینی حامله ای یا نه، قبلش بی بی چک مثبت میشه که درست نیست

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

آمپول که میزنی  یعنی ۳۶ ساعت بعد تخمک آزاد میشه. تنبلی تخمدان یعنی همین دیگه تخمکت دیرتر از وقتی که باید آزاد شده به نسبت زمان آزاد شدن ۱۴ روزز بعد پریودی اتفاق میافته که اگر باردار باشید بعد از ۱۵ روز مشخص میشه اگر نه که پری میاد

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
واقعا ممنونم ۸روز گذشته از امپولا فقط ۶ روز مونده من میمیرم تا اون موقع 😢😞

نگران نباش عزیزم

منم کلی استرس کشیدم

اما حالا که فکر میکنم میبینم استرسشم شیرینه،یعنی نمیشه بی خیال شد.ولی بخدا توکل کن و آروووووووم باش

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎